Avocatul acuzat că și-a aruncat iubita însărcinată de la etajul 6 s-a căsătorit în penitenciar. Cine este proaspăta soţie

Avocatul Sebastian Felecanu, acuzat pentru omor, după ce și-ar fi aruncat iubita însărcinată de la etajul 6, s-a căsătorit în închisoare. Mireasa este o tânără în vârstă de 30 de ani, din Vaslui, studentă la Drept.

21 nov. 2022, 12:05
Avocatul acuzat că și-a aruncat iubita însărcinată de la etajul 6 s-a căsătorit în penitenciar. Cine este proaspăta soţie

Avocatul Sebastian Felecanu se află în arest din vară, iar în luna septembrie a fost trimis în judecată pentru omor. Sebastian Felecanu este acuzat de procurori că în data de 18 iunie 2021 şi-ar fi ucis iubita, pe Monica Cioată, avocat stagiar chiar la cabinetul lui.

Citeşte şi: Noi detalii despre cazul avocatei din Iaşi aruncate de la balcon de iubit. Care au fost ultimele ei cuvinte şi de ce era încălţată

 

Cum a murit avocata Monica Cioată? Iubitul ei, avocatul Sebastian Felecanu, este acuzat de omor

Monica Cioată ar fi fost sugrumată şi aruncată pe fereastră, spun procurorii. În privinţa presupusei crime, procurorii au scris în actul de acuzare că Monica Cioată l-a implorat pe Sebastian Felecanu să nu o omoare.

„Martorii care locuiesc în apartamentele situate dedesubt ori lateral faţă de apartamentul în care a avut loc conflictul – într-un bloc turn din zona Târgu Cucu – au declarat că în apartamentul lui Felecanu Sebastian a avut loc un conflict, o femeie a ţipat de mai multe ori „de disperare, ca şi cum se temea de ceea ce voia să-i facă bărbatul”, a strigat de mai multe ori „Nu! Nu! Nu!, ca şi cum nu voia ceva, iar la sfârşit s-a auzit un ţipăt, «Aaaa» şi o bufnitură”, se arată în actele de urmărire penală.

De asemenea, procurorii mai spun că, în ce priveşte comportamentul violent al avocatului Sebastian Felecanu, acesta era determinat de consumul de alcool: Felecanu se îmbăta şi urina prin casă, elocventă în acest sens fiind filmarea realizată de victimă în timpul convieţuirii cu inculpatul, în care acesta urina pe un dulap din dormitor, în timpul nopţii, când se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, scrie ziaruldeiasi.ro.

De altfel, consumul de alcool pare să fie cel care este declanşator pentru manifestările agresive verbal şi fizic ale inculpatului”, se arată în încuviinţarea arestării pronunţată în dosar de magistraţii Curţii de Apel Iaşi.

 

Cu cine s-a căsătorit avocatul Sebastian Felecanu, acuzat că și-a aruncat iubita însărcinată de la etajul 6

Sebastian Felecanu s-a căsătorit joia trecută, în Penitenciarul Iaşi, cu Luana Elena Bulgariu, în vârstă de 30 de ani, din Vaslui, studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din anul 2019.

În privinţa presupusei crime, procurorii au scris în actul de acuzare că Monica Cioată, de profesie avocat stagiar chiar la iubitul ei, l-a implorat pe Sebastian Felecanu să nu o omoare. “Martorii care locuiesc în apartamentele situate dedesubt ori lateral faţă de apartamentul în care a avut loc conflictul - într-un bloc turn din zona Târgu Cucu - au declarat că în apartamentul lui Felecanu Sebastian a avut loc un conflict, o femeie a ţipat de mai multe ori „de disperare, ca şi cum se temea de ceea ce voia să-i facă bărbatul”, a strigat de mai multe ori „Nu! Nu! Nu!, ca şi cum nu voia ceva, iar la sfârşit s-a auzit un ţipăt, «Aaaa» şi o bufnitură”, se arată în actele de urmărire penală.

Căsătoria a fost oficializată în cadrul penitenciarului deoarece avocatul a fost mutat aici, din arest, imediat după ce a fost trimis în judecată pentru omor.