Elena Udrea şi Alina Bica au părăsit penitenciarul din Costa Rica. Unde au fost duse cele două

Elena Udrea va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie după ce Tribunalul penal din Pavas, Costa Rica, a decis eliberarea ei după trei luni de arest. După emiterea deciziei de eliberare, din închisoare, Elena Udrea a fost dusă cu o maşină a închisorii la Departamentul de Migraţie unde se vor face verificări, apoi vor fi eliberate.

RomaniaTV.net
24 dec. 2018, 21:28
Elena Udrea şi Alina Bica au părăsit penitenciarul din Costa Rica. Unde au fost duse cele două

Închisoarea Vilma Curling unde se afla Elena Udrea și Alina Bica a primit ordinul de eliberare pentru cele două din partea Tribunalului Penal din Pavas, cel care a dispus să fie puse în libertate de urgenţă. Elena Udrea și Alina Bica au părăsit închisoarea Vilma Curling în Ajun de Crăciun, unde au fost închise aproape 3 luni, de pe data de 3 octombrie.

„Era fericită, bucuroasă că va petrece sărbătorile alături de familie, de fiica ei. NU putea să vorbească prea mult, era în momentul în care semna actele de eliberare. Va veni în Romania. Eu sper că va avea curajul să se apere în justiţia din România, de data asta sper să aibă încredere că lucrurile vor decurge normal. Era fericită. Orice clipă petrecută în detenţie e o traumă pentru orice om”, a declarat Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, la România TV.

Elena Udrea şi Alina Bica, ELIBERATE de Crăciun în Costa Rica. Prima decizie luată de „blonda de la Cotroceni”