Avocatul familiei Luizei Melencu avertizează: "Dincă nu este nebun, rog să fie păzit bine"

Publicat: Luni, 12 August 2019 16:40 // Actualizat: Luni, 12 August 2019 16:40 // Sursa: romaniatv.net

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, una dintre adolescentele despre care Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a spus că le-a ucis, le cere autorităților ca bărbatul să fie "păzit bine”, precizând că acesta „nu este nebun”.

"Mă tem foarte mult că cei care, să zicem aşa, vor să facă rău, nu bine, se gândesc la două teme. Una din teme este că i se promite că va fi scos nebun, nu am spus că i se promite de către autorităţi să fim înţeleşi, iar alţii cum să-l suprime. Părerea mea este şi anunţ oficial şi rog să fie foarte bine păzit, să nu poată să fie sinucis şi nici scos nebun pentru că nu e nebun”, a declarat Tonel Pop.

Alexandru Cumpănaşu, documentul care aruncă în aer ancheta în cazul Caracal: "Nu mă las până criminalii ăştia nu fac puşcărie"

Avocatul familiei Luizei Melencu a mai precizat că fotografiile găsite în laptopul lui Gheorghe Dincă sunt analizate şi că acesta va fi audiat pentru a explica cine sunt persoanele care apar în poze. 

"Va trebui să fie audiat pentru fiecare fotografie în parte, cine este în acele fotografii, cine sunt persoanele care sunt în aceste fotografii, toate lucrurile astea vor fi făcute în timp”, a mai spus Tonel Pop.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cazul Caracal Gheorghe Dinca Luiza Melencu tonel pop
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H