Avocatul familiei Luizei Melencu avertizează: „Dincă nu este nebun, rog să fie păzit bine”

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, una dintre adolescentele despre care Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a spus că le-a ucis, le cere autorităților ca bărbatul să fie "păzit bine”, precizând că acesta „nu este nebun”.

RomaniaTV.net
12 aug. 2019, 13:40
Avocatul familiei Luizei Melencu avertizează: „Dincă nu este nebun, rog să fie păzit bine”

„Mă tem foarte mult că cei care, să zicem aşa, vor să facă rău, nu bine, se gândesc la două teme. Una din teme este că i se promite că va fi scos nebun, nu am spus că i se promite de către autorităţi să fim înţeleşi, iar alţii cum să-l suprime. Părerea mea este şi anunţ oficial şi rog să fie foarte bine păzit, să nu poată să fie sinucis şi nici scos nebun pentru că nu e nebun”, a declarat Tonel Pop.

Alexandru Cumpănaşu, documentul care aruncă în aer ancheta în cazul Caracal: „Nu mă las până criminalii ăştia nu fac puşcărie”

Avocatul familiei Luizei Melencu a mai precizat că fotografiile găsite în laptopul lui Gheorghe Dincă sunt analizate şi că acesta va fi audiat pentru a explica cine sunt persoanele care apar în poze. 

„Va trebui să fie audiat pentru fiecare fotografie în parte, cine este în acele fotografii, cine sunt persoanele care sunt în aceste fotografii, toate lucrurile astea vor fi făcute în timp”, a mai spus Tonel Pop.