Anunţul care dă fiori românilor. „Iohannis va declara curând stare de urgenţă!”

Avocatul Gheorghe Piperea spune că în curând Klaus Iohannis va declara stare de urgenţă, pentru a bloca protestele celor care acuză fraude la alegerile locale. 

01 oct. 2020, 08:59
Anunţul care dă fiori românilor. „Iohannis va declara curând stare de urgenţă!”

„Ca să închidă gura celor care strigă „fraudă la alegerile din Capitală”, Iohannis va declara curând stare de urgență. Urmăriți cifrele epidemice de azi. Dacă cifra pozitivilor va fi mai mare de 2500, lockdown-ul e cert, cel puțin în București. Luați cu asalt super-market-urile, că rămâneți fără făina, drojdie, ulei și hârtie igienică.

PS „Justițea” poate funcționa și online. Alegerile pot fi anulate pentru fraudă și prin procese derulate pe skype/zoom/Teams/google meet”, scrie Piperea pe Facebook.

Reamintim că primarul în funcție de la Sectorul 1 cere anularea alegerilor pe București și repetarea votului. Asta după ce Antena 3 a difuzat imagini video în care membrii USR scot un sac cu voturi din sala de numărare de la Sectorul 1.

„Să ceară anularea alegerilor în București. Dacă la un sector s-a întâmplat așa ceva, trebuie să se repete alegerile pentru că e clar că alegerile de la Primăria Capitalei au fost fraudate. Poliția a început ancheta. Mi-au ridicat hardul. Vreau să văd cine a dat ordin să se acopere acele camere cu hârtie, cine a dat ordin, intenționau să fraudeze? Votul a fost viciat. Ați văzut cum au intrat în acea cameră și au scos sacul de acolo. Nu aveau voie să facă asta, chiar dacă era procurorul”, a declarat Daniel Tudorache.

Şi Gabriela Firea susţine că alegerile în Bucureşti au fost fraudate. Fostul primar anunță proces împotriva Guvernului, dacă voturile pentru Primăria Capitalei și cele de sector nu se renumără. Firea spune că PSD trebuie să dea în judecată Guvernul, dacă vrea ca dreptatea să iasă la lumină. Firea cere renumărarea voturilor chiar dacă s-a ieșit din termenul de contestare și spune că decizia e la latitudinea guvernului.

Citeşte şi Primele reţineri în scandalul fraudării alegerilor. Marcel Vela: „Nu voi tolera nicio abatere de la lege!”