Avocatul lui Alex Bodi: „Nu există elemente care să indice infracțiunile ce i se impută”

Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, a făcut declaraţii, luni, într-o conferinţă de presă, în care a demontat acuzațiile de constituire de grup infracțional organizat, trafic de carne vie și șantaj, care i se aduc clientului său.

30 nov. 2020, 18:21
Avocatul lui Alex Bodi: „Nu există elemente care să indice infracțiunile ce i se impută”
Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, a făcut declaraţii, luni, într-o conferinţă de presă

Avocatul lui Alex Bodi a mărturisit că „nu există elemente care să indice infracțiunile ce i se impută”.

A fost dorința sa personală de a clarifica prezența lui în acest dosar. Ca avocat spun că acest dosar a început destul de prost. Domnul Bodi Alexandru a fost subiectul monitorizării de către autoritățile române din anul 2018.

Până la reținere a fost sub supraveghere și cu toate acestea nu au existat elemente care să indice infracțiunile ce i se impută acum.

Citeşte şi: Alex Bodi, distrus în arest. O nouă lovitură pentru afacerist. SENTINŢĂ CRUNTĂ

A fost monitorizare video, în cooperare cu autoritățile din Germania. Aceste autorități străine nu au transmis României date că Bodi a săvârșit astfel de fapte pe teritoriu german.

Avocatul lui Alex Bodi: „Nu a existat şi nu există o relaţie rece cu fosta soţie”

Judecătorii de la Tribunalul Dolj nu au verificat amănunțit datele DIICOT și au dat undă verde unui mandat de percheziție la domiciliul lui Bodi. Ulterior procurorii DIICOT s-au repliat și au menținut cercetările față de Bodi.Opinia publică trebuie să știe clar că nu a existat vreodată sau că există acum o relație rece, conflictuală, tensionată între Bodi Alexandru și fosta sa soție. Ea a dat o declarație.Apar trei persoane în dosar, trei fete, audiate fără prezența avocaților. O fată nu se cunoaște, nu a putut fi auzită de avocați.În 2018 Bodi Alexandru avea surse de venit licit pe teritoriul german, atât de mari, încât nu putea reprezenta pentru el interes de a obține bani de la o fată care practica prostituția

”, a spus Cătălin Dancu.

El a insistat că în Germania „nu există vreun dosar care să îl indice pe Alexandru Bodi ca făptuitor față de vreo femeie ce practică prostituția”.

Citeşte şi: Giani Kiriță, implicat în dosarul grupării mafiote a lui Alex Bodi. Declarații șocante făcute de un martor

Alex Bodi a fost săltat de mascaţi

Procurorii DIICOT Craiova împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova au făcut 23 de percheziţii domiciliare, pe raza mai multor judeţe pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.

Membrii grupării duceau fete în Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Elveţia, obligându-le să se prostitueze, iar banii astfel obţinuţi erau folosiţi pentru investiţii imobiliare în ţară şi în străinătate.

Rețeaua de proxenetism era condusă de locotenentul unui interlop, din închisoare, conform DIICOT. Locotenentul ar fi fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, care a fost săltat de mascați, informează Antena3.