Avocatul lui Gheorghe Dincă, detalii ŞOCANTE: cum a fost ucisă şi incinerată Alexandra

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata răpită şi ucisă la Caracal de Gheorghe Dincă, afirmă, după ce autorităţile au transmis familiei că cenuşa găsită într-un butoi în curtea ucigaşului conţine ADN-ul fetei, că nu crede ceea ce spun autorităţile, că împreună cu familia va face o expertiză internaţională. Pe de altă parte, monstrul din Caracal dă detalii cutremurătoare despre faptele comise.

03 aug. 2019, 12:54
Avocatul lui Gheorghe Dincă, detalii ŞOCANTE: cum a fost ucisă şi incinerată Alexandra

Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, desemnat de Baroul București, după ce cauza a fost mutată la DIICOT București, spune că la audieri criminalul a recunoscut că a pus cadavrul întreg în butoiul unde apoi l-a incinerat.

„El a declarat că a incinerat-o pe Alexandra, că au rămas resturi, că nu s-au topit tot, e altă dicuție. A precizat că a pus-o netranșată, a pus-o în perioare în acel butoi”, a declarat avocatul din oficiu a lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi.

Avocatul lui Gheorghe Dincă: El a crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate

„Nu poti arde un corp dacă nu este tranșat, așezat în bucăți. Dacă s-ar fi degajat o astfel de căldură, nu mai rămânea niciun pic de ADN, pentru că la o astfel de temperatură nu mai trăiește niciun fel de celulă. Sunt chestii ilogice din punct de vedere tehnic”, a afirmat și Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Acesta din urmă și-a arătat nemulțumirea cu privire la faptul că familia Luizei nu a fost oficial informată de vreun rezultat al comparației dintre ADN-ul luat de acasă de la fată și cel găsit în casa groazei.


loading...