EXCLUSIV Avocatul patronului Fermei Dacilor renunţă la caz după ce ar fi fost ameninţat. „Au fost presiuni ca eu să mă retrag!” VIDEO

Bogdan Aanei, avocatul lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, se retrage din caz! Acesta pretinde că a primit amenințări, atât prin mesaje, cât și prin apeluri telefonice.

22 ian. 2024, 14:27
EXCLUSIV Avocatul patronului Fermei Dacilor renunţă la caz după ce ar fi fost ameninţat. „Au fost presiuni ca eu să mă retrag!” VIDEO
EXCLUSIV Avocatul patronului Fermei Dacilor renunţă la caz după ce ar fi fost ameninţat. "Au fost presiuni ca eu să mă retrag!"

Avocatul patronului Fermei Dacilor renunţă la caz după ce ar fi fost ameninţat. După ce a preluat cazul, Bogdan Aanei spunea că există o expertiză în lucru pentru a se vedea dacă pensiunea a fost incendiată. Acum, acesta este decis să renunţe la caz!

Citeşte şi: EXCLUSIV România TV a descoperit dovezile care arată clar că incendiul de la Ferma Dacilor a fost provocat de o „mână criminală” VIDEO

„Din cauza presiunilor care s-au făcut asupra mea și a telefoanelor de amenințare pe care le-am primit! De la diverse persoane, nu știm încă. O să verificăm și noi de unde și în ce fel. Nu pot să lucrez cu sabia deasupra capului în acest dosar și am decis să mă retrag. Au fost telefoane de amenințare și presiuni puse ca eu să mă retrag din acest dosar. Nu știu motivele, dar am găsit de bun august să vă spun. Au fost de-a lungul acest zile în care eu am fost în dosar și am încercat să-mi fac treaba, dar se pare că de la București deranjăm”, a declarat Bogdan Aanei pentru România TV.

Citeşte şi: Dezvăluire-ȘOC făcută de un angajat de la Ferma Dacilor: „A fost substanță inflamabilă. Ardea piatra”

Tribunalul Prahova urma să se pronunţe luni, 22 ianuarie, în legătură cu redeschiderea urmăririi penale în dosarul instrumentat de DNA în care un fost şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi un fost inspector de prevenire au fost cercetaţi pentru că ar fi permis funcţionarea fără aviz de securitate la incendiu a complexului turistic Ferma Dacilor de la Tohani. Clădirea principală a complexului a fost distrusă de un incendiu în care au murit opt oameni. Dosarul fusese clasat, însă după incendiu a fost propusă în instanţă redeschiderea urmăririi penale în cazul celor doi.