Axiome ale atracţiei fizice

Bărbaţii sunt foarte interesaţi de sex şi judecă femeile în funcţie de experienţa pe care o dobândesc în acest domeniu. Un bărbat spunea: "Femeile îşi poartă pe buze sufletul, iar bărbaţii, hormonii".

RomaniaTV.net
07 oct. 2012, 08:22
Axiome ale atracţiei fizice

1. Bărbaţii şi femeile au idei diferite despre atracţia fizică. Femeile o percep în termeni pragmatici, adică ce trebuie să facă astfel încât să fie atrăgătoare. Bărbaţii sunt adesea atraşi de calităţile interioare care seduc, acea „strălucire interioară” care le conferă o aură de senzualitate.

2. Încrederea în sine este determinantă pentru atracţia fizică şi depăşeşte importanţa altor calităţi. Dacă o femeie are încredere în propria capacitate de a alege, nu e neapărat necesar să arate superb; în lipsa acestei încrederi, frumuseţea nu îi e de mare folos.

3. Mulţi bărbaţi sunt de părere că există un fel de „aura” sexuală care le înconjoară pe anumite femei, care emit puternice „vibraţii sexuale”.

4. Bărbaţii sunt atraşi de modul în care o femeie intră în legătură cu ei, cât este de disponibilă, cât de mult o interesează bărbaţii în general şi în ce mod îi determină să se gândească la ea în termeni sexuali.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte şi Descoperă cheia satisfacţiei sexuale în cuplu