Ayan Schwartzenberg a devenit major. De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe fiul ei la un centru de dezintoxicare FOTO

Mihaela Rădulescu a anunțat cu emoție pe rețelele de socializare că fiul ei, Ayan Schwartzenberg a devenit major, după ce a împlinit 18 ani pe 1 august. Miercuri, 3 august, "Diova de la Monaco" face 52 de ani!

02 aug. 2022, 18:47
Ayan Schwartzenberg a devenit major. De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe fiul ei la un centru de dezintoxicare FOTO
Ayan Schwartzenberg a devenit major

Ayan Schwartzenberg a devenit major. Fiul vedetei și al omului de afaceri Elan Schwartzenberg a împlinit 18 ani şi a devenit, astfel, major. „Nu am destule cuvinte ca s-a exprim ceea ce simt! Oh, băiatule, ești bărbat de acum!”, a scris Mihaela Rădulescu în dreptul unei poze cu Ayan din copilărie!

Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu, la iUmor: „Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco”

Ayan Schwartzenberg practică, la fel ca mama sa, diverse sporturi, şi studiază în America, unde a fost acceptat la două universităţi. „El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, a dezvăluit, anul trecut, Mihaela Rădulescu.

Dani Oţil a vândut garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Câţi bani a încasat

Ayan Schwartzenberg a locuit cu ea la Monaco de când avea opt ani, iar la 17 ani acesta a decis sa meargă să studieze în America. Când fiul său avea 14 ani, Mihaela Rădulescu a decis să-l ducă într-un centru de dezintoxicare, pentru ca adolescentul să vadă ce pot face drogurile dintr-un om.  „Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer.  E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei   să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun! Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu, într-un interviu pe YouTube.