Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu, la iUmor: „Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco”

Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea un coleg nou de juriu. Dani Oțil va fi juratul-surpriză din cea mai nouă ediție iUmor, după cum s-a arătat în promo-ul difuzat la Antena 1.

12 apr. 2022, 15:49
Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu, la iUmor: „Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco”

Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu, la iUmor. Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. În cea mai nouă ediţie, Dani Oțil va avea parte și de roast, făcut chiar de soţia lui, Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu, la iUmor

După cum s-a arătat în promo, Gabriela Prisăcariu va face o serie de glume la adresa acestuia, printre care una dintre ele face referire la fosta iubită a prezentatorului, Mihaela Rădulescu. „Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui… Primul invitat pe listă la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco…”, a spus Gabriela Prisacariu.

@melekd28 #foryou #foryoupage #fyp #fypシ #melekd28 #romania #iumor ♬ sunet original – DodyDady

Telespectatorii pot urmări cea mai nouă ediție și experiența lui Dani Oțil în postura de jurat iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani. Dani Oțil s-a zgârcit la cadou: „Nu pot să concurez cu ce mi-a oferit ea”

Gabriela Prisăcariu, în lenjerie intimă la doar trei luni de la naștere

Gabriela Prisăcariu, soţia lui Dani Oţil, a reușit să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii și continuă să se mențină în formă, iar acum silueta ei arată perfect. Vedeta s-a pozat în lenjerie intimă și a dezvăluit cum a reușit să își intre din nou în formă: în loc să meargă la sală se ocupă de copil! (Vezi AICI imaginea)

Lasă-mă să îți explic! Anul acesta Moș Crăciun a venit mai devreme. Știu că sunt proaspătă mămică, bebelușul are trei luni și nu îmi pot permite să stau în trafic. Îmi doresc foarte mult să ajung la sală. Nu am mai făcut sală de un an și trei luni. Am propria mea bandă. Ți-am luat locul în garaj, dar la vară o pun pe terasă. Gata! Du-te și vezi de copil”, i-a spus Gabriela Prisăcariu lui Dani Oțil, într-un videoclip postat de pe Instagram.