Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Rădulescu, a împlinit 19 ani: „O mamă extrem de mândră”. Tânărul s-a mutat singur în America

Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Rădulescu, are 19 ani și locuiește de unul singur în Statele Unite ale Americii.

04 aug. 2023, 10:39

Mihaela Rădulescu este extrem de mândră de fiul său, Ayan Schwartzenberg, care a împlinit recent 19 ani. De ceva vreme, tânărul s-a mutat de unul singur în America.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu și al fostului ei soț, Elan Schwartzenberg, a ajuns la vârsta de 19 ani, iar mama lui a marcat acest moment prin publicarea unor imagini emoționante cu acesta, care a trecut printr-o transformare remarcabilă, mai ales de când s-a apucat de sport.

Băiatul are o formă fizică impresionantă, iar fotografiile au atras atenția fanilor și prietenilor săi, care au fost uimiți de schimbarea sa.

Citește și: Mihaela Rădulescu şi-a transformat casa din Monaco într-un colţ de rai. Vedeta s-a ocupat personal de redecorarea imobilului

Mihaela Rădulescu a vorbit de foarte multe ori despre importanța unui stil de viață sănătos de-a lungul timpului și este foarte bucuroasă că fiul ei îi calcă pe urme. Cu ocazia zilei de naștere, vedeta și-a arătat mândria și iubirea față de fiul său prin imtermediul unei postări pe rețelele sociale.

„Cei mai buni 19 ani (și nouă luni) din viața mea. Și continuă… O mamă mândră. Extrem de mândră!”, a scris aceasta în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiul ei.

Citește și: Drama cu care Mihaela Rădulescu a fost nevoită să trăiască. „A murit cu mine de mână. Nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi”

Vedeta a povestit că Ayan s-a stabilit de ceva vreme în America și, chiar dacă i-a fost greu, a fost de acord cu decizia fiului ei.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare  – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, a povestit ea, într-un interviu acordat Amaliei Enache pentru Hope and Homes for Children Romania.