Mihaela Rădulescu şi-a transformat casa din Monaco într-un colţ de rai. Vedeta s-a ocupat personal de redecorarea imobilului

Mihaela Rădulescu a plecat de mai bine de 15 ani din România şi s-a stabilit la Monaco. Vedeta şi-a amenajat casa după bunul ei plac şi şi-a creat un colţ de rai în care trăieşte împreună cu partenerul ei, Felix Baumgartner.

26 mai 2023, 19:01

Pasionată de decorul interior, Mihaela Rădulescu și-a transformat locuința într-un adevărat colţ de rai. Casa din Monaco, în care locuieşte cu Felix Baumgartner, partenereul ei, a fost decorată chiar de Mihaela Rădulescu, totul fiind ales cu mare grijă.

Citeşte şi Fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani trece prin momente de groază. Mama ei, dusă de urgență la spital: „Analizele nu sunt deloc bune, nimic nu e bun”

Din locuința Mihaelei Rădulescu nu lipsesc obiectele de artă și piesele de mobilier calitate în culori neutre, iar unul dintre cele mai impresionante aspecte este terasa, cu o priveliște absolut superbă.

Chiar dacă are un program încărcat, Mihaela Rădulescu adoră momentele în care ajunge acasă, unde se simte cu adevărat relaxată. Vedeta a recunoscut că îşi face singură ordine în casă, găteşte şi îşi face piaţa.

„Sunt Leoaică, îmi place mult acasă și casa trebuie să mă reprezinte, categoric. Am tot achiziționat piese de mobilier sau artă, iubesc materialele de calitate, culorile neutre, stilul art-deco… E mult de povestit aici, sunt extrem de pasionată de decorul interior, de curățenie și cozyness… Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!)”, a declarat Mihaela.

Citeşte şi Cum arată și cu ce se ocupă, azi, „Veronica”. Lulu Mihăescu, supranumită „Shirley Temple a României”, și-a părăsit definitiv țara natală

Chiar dacă trăieşte o poveste de dragoste împreună cu Felix, Mihaela spune că nu se pune problema să se căsătorească din nou.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața”, a menționat Mihaela Rădulescu