Anamaria Prodan împlineşte 44 DE ANI. Soţul ei i-a făcut cea mai tare SURPRIZĂ

Azi e ziua de naștere a impresarei Anamaria Prodan. Aceasta împlinește 44 de ani și se consideră o femeie fericită și împlinită. Soțul ei, Reghe, a surprins-o chiar la miezul nopții.

17 dec. 2016, 13:43

Azi e ziua de naștere a impresarei Anamaria Prodan, iar cu această ocazie, soțul ei i-a dăruit un imens buchet de trandafiri roșii, scrie libertatea.ro. Vedeta a postat imediat imaginea pe contul de socializare, iar prietenii virtuali i-au urat imediat „La mulți ani!”.

Citeşte şi Anamaria Prodan a ajuns la SPITAL cu băieţelul ei. ANUNŢ DUREROS

„La mulți ani, să fii fericită și să te bucuri de familia ta”, „Să fiți fericiți”, „Ești cea ai tare. La mulți ani”, ” La mulți Ani Prințesă !!! Chiar dacă nu ne vedem foarte des te iubesc şi pe tine şi pe toată familia ta frumoasă „, i-a urat și Costin Mărculescu.

Anamaria Prodan s-a îngrășat, după ce, în urmă cu ceva timp, slăbise spectaculos. Ea reușise să dea jos nici mai mult nici mai puțin de 15 kilograme.

„M-am născut ca să mănânc. Am fost pe la prietenii mei prin țară și am mâncat de toate, că eu nu pot să refuz. Că așa m-a învățat mama, că atunci când cineva te servește să guști. Și am gustat până am pus cinci kile pe mine”, a dezvăluit Anamaria Prodan.