Baba Vanga, predicţii înspăimântătore pentru 2025. România va fi direct afectată

Baba Vanga, predicţii înspăimântătore pentru 2025. Femeia, originară din Bulgaria, a fost renumită pentru capacitatea sa de a prezice viitorul. A fost comparată cu Nostradamus, iar printre evenimentele majore pe care le-a prezis se numără atentatele din 11 septembrie 2001 şi ascensiunea lui Donald Trump.

06 mai 2023, 14:26
Baba Vanga, predicţii înspăimântătore pentru 2025. România va fi direct afectată
Baba Vanga, predicţii înspăimântătore pentru 2025

Baba Vanga, predicţii înspăimântătore pentru 2025. Premonițiile pe care le-a avut clarvăzătoarea pe parcursul vieții sale despre mileniile viitoare se opresc în anul 5076. Dacă pentru anul 2023, a făcut o serie de preziceri care se referă la o țară mare care va desfășura activități de cercetare și testare a armelor biologice pe oameni, explodarea unei centrale nucleare și chiar un atac al extratereștrilor, anul 2024 se anunță a fi unul destul de liniștit, asta pentru că nu a vorbit  despre acea perioadă.

Baba Vanga, predicţii înspăimântătore pentru 2025

Baba Vanga ar fi avut o profeție legată și de anul 2025, când Europa ar putea avea de suferit extrem de mult din anumite motive neștiute și ar fi pustiită. Trei ani mai târziu, în 2028, va apărea o nouă formă de energie și va dispărea una dintre cele mai mari probleme mondiale: foametea.

Mai apoi, în 2033, Oceanul Planetar ar putea suferi modificări de nivel, căci gheața de la poli se va topi și nivelul apei va crește. Anul 2046 vine cu vești incredibile pentru populația actuală a Pământului. Clonarea ar putea deveni un fenomen ușor accesibil.

Citeşte şi: Ea este tânăra care a prezis încă de la începutul anului moartea Reginei Angliei. Are 19 ani şi este comparată cu celebra Baba Vanga

Fenomenul care va lovi planeta ca un fulger

Oamenii vor fi injectați cu viruși care vor provoca boli. Conform Know Insider, Baba Vanga ar fi prevăzut pentru 2023 că populația planetei urmează să fie redusă simțitor, ca urmare a apariției unei pandemii cum nu a fost niciodată pe pământ, iar cei care își vor pierde viața vor fi, în marea lor majoritate, persoanele trecute de prima tinerețe.

De asemenea, ea a spus că anul acesta, în Siberia, va fi descoperit un nou virus despre care omenirea va afla în 2023. Celebra bulgăroaică susținea că oamenii urmează să fie injectați cu mai mulți viruși, care vor duce la apariția ciumei bubonice și a holerei.

Tot în 2023 aceasta a văzut că va avea loc o furtună solară extrem de puternică, care va afecta „scutul magnetic al planetei” și va distruge sateliții de comunicații. Dar va avea și efecte cumplite pentru oameni. Mai mult, Vanga crede că extratereștrii vor ataca Pământul și nu ar trebui să mire pe nimeni dacă vom trece în a cincea dimensiune.