Baba Vanga, previziuni îngrijorătoare pentru următorii ani. Cu ce pericole se va confrunta lumea

Celebra clarzăvătoare din Bulgaria, Baba Vanga, a făcut previziuni îngrijorătoare pentru acest an. Prezicerile arată că cei mai mulţi oameni vor suferi de cancer de piele în 2014. Înainte să moară, în urmă cu 8 ani, Baba Vanga a făcut previziuni până în anul 5079, iar în acest înterval, omenirea va trece printr-o serie de transformări uimitoare, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
05 feb. 2014, 11:36
Baba Vanga, previziuni îngrijorătoare pentru următorii ani. Cu ce pericole se va confrunta lumea

Clarvăzătoarea din Bulgaria a făcut o previziunea despre cum vă arăta lumea în următorii 3065 de ani.

Previziunile clarvăzătoarei din Bulgaria sunt foarte sumbre: mulţi oameni vor suferi de cancer şi alte boli de piele, o consecinţă a războiului chimic. Baba Vanga a mai prevăzut, înainte să moară că în mai puţin de 2 ani Europa va rămâne fără populaţie. Totuşi, în 2043 economia mondială va fi înfloritoare, iar pe bătrânul continent, musulmanii vor fi la putere. În 2046 clonarea va fi una dintre cele mai folosite metode de tratare a bolilor mai spunea clarvăzătoarea în prezicerile sale. 

Vezi şi: Un profesor de la Cambridge aruncă BOMBA: 2014, anul care va schimba lumea. Află explicaţia ISTORICĂ 

O colonie de pe Marte devine o putere nucleară şi cere independenţa faţă de Pământ în 2183, iar în 2288 călătoriile în timp devin posibile şi au loc contacte cu extratereştrii. Baba Vanga mai arăta în previziunile sale că în anul 3797 pe Pământ nu mai exista viaţă, iar omenirea se va muta într-un alt sistem solar, pentru ca în anul 4599 oamenii să atingă nemurirea. Clarvăzătoararea din Bulgaria a prevăzut că sfarşitul lumii vine în 5079. 

Previziuni despre sfaşitul lumii a făcut şi celebrul prezicător Nostradamus. El susţine că acesta va veni în 2016. Un final al omenirii ceva mai recent este prezis de vikingi. Specialiştii în mitologia nordică afirmă că sfarşitul lumii va fi pe 22 februarie 2014, când întreg pământul se va scufunda în ape, informeaza gds.ro. 

CITEŞTE ŞI: APOCALIPSA este aproape. PREZICERI ÎNFRICOŞĂTOARE ale lui NOSTRADAMUS pentru 2014 VIDEO