Baba Vanga, profeție incredibilă pentru 2024. Se apropie cu pași repezi momentul anunțat de clarvăzătoarea supranumită Nostradamus din Balcani

Baba Vanga a avut o profeție cutremurătoare pentru anul 2024. Clarvăzătoarea supranumită Nostradamus din Balcani a prevăzut că 2024 va fi anul care va aduce două dintre cele mai mari descoperiri științifice, care vor schimba lumea pentru totdeauna.

04 iul. 2023, 21:23
Baba Vanga, profeție incredibilă pentru 2024. Se apropie cu pași repezi momentul anunțat de clarvăzătoarea supranumită Nostradamus din Balcani

Baba Vanga a fost recunoscută ca una dintre calrvăzătoarele care au prevestit, de fiecare dată, evenimente tragice. Femeia, care a trăit în secolul trecut, a anticipat printre altele atacurile teroriste din America, de la World Trade Center, din septembrie 2001, dar și tsunami-ul devastator din Oceanul Indian, din 2004.

Pentru 2024, a prezis, însă, că vor apărea 2 dintre cele mai importante descoperiri științifice, care vor schimba lumea. ”Nostradamus din Balcani”, așa cum a fost ea denumită, a prezis că în 2024 vor fi descoperite medicamentele care vor anihila cancerul, dar și cele care vor duce la eradicarea SIDA.

Citește și Toate profețiile cutremurătoare ale lui Nostradamus. Lumea se va sfârși în acest an!

Chiar dacă este vorba doar despre o profeție, au apărut deja speranțe că aceasta va deveni realitate, în special în rândurile pacienților care suferă de aceste boli. Și nu întâmplător, existând numeroase exemple de profeții făcute de Baba Vanga care au devenit realiatate, chiar cu o acuratețe ieșită din comun. Ea este cea care a anticipat, destul de precis, că Rusia va ataca o țară vecină, în 2023.

De asemenea, Baba Vanga a menționat că 2024 va fi anul în care se va încheia așa cunoscuta ”eră petrolieră”. În cazul în care profețiile ei se vor adeveri, din acest punct de vedere, se va apela la  surse regenerabile de energie, în detrimentul celor tradiționale, care poluează foarte mult.

Citește și  Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023: Va avea loc „o invazie a rusilor extremiști” în Europa şi omenirea va descoperi leacul pentru cancer

Baba Vanga s-a născut în 1911 și a murit la vârsta de 85 de ani. La 12 ani, ea aorbit, după ce a fost surprinsă de o furtună de nisip, dar tot de atunci a început ”să audă voci despre viitor”. Previziunile pe care le-a făcut Baba Vanga se întind pe o perioadă uriașă, ele oprindu-se la anul 5079!