Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023: Va avea loc „o invazie a rusilor extremiști” în Europa şi omenirea va descoperi leacul pentru cancer

Conform predicțiilor faimoasei Baba Vanga, cunoscută și drept “Nostradamus din Balcani”, în 2023 vor avea loc dezastre naturale semnificative, crize economice și probleme grave pentru unii șefi de stat.

30 dec. 2022, 09:41
Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023: Va avea loc „o invazie a rusilor extremiști” în Europa şi omenirea va descoperi leacul pentru cancer
Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023

Baba Vanga, profeții pentru 2023. La fel ca Nostradamus, clarvazatoarea bulgară Baba Vanga a lăsat în urmă o listă lungă de predicții, care se întinde până în 5079, anul în care lumea se va sfârși, conform afirmațiilor ei.

Cele mai multe dintre predicțiile ei sunt catastrofale, menite să aducă schimbări radicale în evoluția omenirii. Predicțiile pentru 2023 sunt departe de a fi optimiste:

O invazie extraterestră, o furtună solară puternică și o explozie nucleară. Aceste lucruri se numără pe lista prezicțiilor clarvăzătoarei Baba Vanga pentru 2023.

Clarvăzătoarea oarbă, cunoscută la nivel global ca Baba Vanga, care ar fi prezis atacurile de la 11 septembrie și Brexitul, a făcut o serie de previziuni înfricoșătoare și pentru 2023, conform Mirror.

Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023. Fenomenul care va lovi planeta ca un fulger. Nostradamus vine cu preziceri şi mai înfricoşătoare

În timp ce mulți vor spera la niște vremuri mai bune, predicțiile lui Baba Vanga sunt sumbre. Vanga a susținut că anul viitor va avea loc o explozie a unei centrale nucleare. Tot ea vorbind și despre un „șantaj nuclear” din partea Rusiei față de Ucraina.

Baba Vanga ar fi susținut că anul următor extratereștrii vor veni pe Pământ, lăsând planeta în întuneric o perioadă. Dar acest întuneric ar putea fi cauzat de o furtună solară așa cum nu s-a mai văzut până acum, prezisă tot de Baba Vanga.

Și dacă acestea nu au fost destul de înfricoșătoare, Vanga a prezis utilizarea armelor biologice pentru 2023. Se presupune că o „țară mare” va efectua cercetări asupra armelor biologice asupra oamenilor, conform predicțiilor Babei Vanga, care a mai spus și că sute de mii de oameni ar putea muri din cauza asta.

Distrugerea Statelor Unite ale Americii:

Marea națiune de peste ocean va fi distrusă.

Continentul american va fi  inundat în cea mai mare parte își va pierde coloniile din est.

SUA va fi devastată de cutremure, furtuni și valuri mari de apă, care vor duce după ele sărăcie și boală.

Apele oceanului se vor revarsa si vor inunda și multe alte țări, astfel încât toate orașele de coastă vor trăi cu frică. Mulți oameni vor fi distruși de valuri, iar cele mai multe viețuitoare vor fi ucise, iar cei care scapă vor fi de o boală oribilă.

Biden va fi ultimul președinte american:
Biden, cel de-al 46-lea președinte al SUA, a preluat funcția în locul lui Trump în 2020. Clarvazatoarea de origine bulgară, președintele Joe Biden va fi ultimul președinte la Casa Albă.

Baba Vanga a prezis că SUA vor intra într-o criză economica, care va culmina cu un război civil.

Din cauza crizei cauzate de pandemia de virus între 2020-2022 si a amenințărilor cu un război nuclear din partea Rusiei din 2022, acest război civil pare să izbucnească în curând.

Nostradamus, predicţii terifiante pentru 2023: „Marele lider va ceda! Al treilea mare război va începe când marele oraş va arde”
Rușii vor prelua Europa în 2023:
Înainte de a muri, Baba Vanga a mai susținut că „o invazie a rusilor extremiști” în Europa va avea loc în 2023, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice din partea acestora.

Cutremure devastatoare din întreaga lume:
În 2023, orbita Pământului se va schimba ușor, ceea ce ar putea afecta activitatea seismică și vulcanică din întreaga lume.

Un fenomen similar a avut loc în 1963. Atunci au avut loc două cutremure de peste 8 grade și cincisprezece de 7 grade și 7+ grade.

În acest an, influența gravitațională a planetei masive Jupiter, combinată cu activitatea seismică și vulcanică, va duce la modificări subtile în orbita Pământului.

China va conduce lumea:
„Un dragon puternic va pune mâna pe omenire. Cei trei giganți se vor uni… Oamenii vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”, a prezis Baba Vanga.

„Dragonul” poate fi China, care ar putea deveni o superputere. Cei trei giganți ar putea fi Rusia, India și China. În ceea ce privește banii, bancnotele de 100 de yuani și de 5000 de ruble sunt roșii.

Omenirea va elimina cancerul:
În 2023, va fi descoperit un tratament împotriva cancerului. „Va veni ziua în care cancerul se va lega cu lanțuri de fier”, a prezis celebra Baba Vanga.

că medicamentul minune împotriva cancerului va conține mult fier.

” Mulți oameni vor suferi” cand un asteroid va lovi Pamantul
Problemele cu care se vor confrunta oamenii ar putea veni și „din cer” anul viitor – un asteroid uriaș care cade din spațiul cosmic, provocând daune majore Terrei.

Sfârșitul lumii in 2023?

Baba Vanga nu a prezis că lumea nu se va sfârși în 2023 – mai avem încă 3.058 de ani de trecut.

Celebra clarvazatoare oarba a prezis că lumea nu va mai fi începând cu anul 5079.

Cu toate acestea, prezicatoarea a spus că „evenimente devastatoare” vor avea loc în 2023.

Ea a prezis: „Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”.

Bunica Vanga, născută Vangeliya Pandeva Dimitrova, cunoscută după căsătoria ei ca Vangelia Gushterova, a fost o femeie bulgară oarbă, clarvăzătoare, care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în zona Rupite din munții Kozhuh din Bulgaria. Prezicatoarea a trăit între anii 3 October 1911 – 11 August 1996.