Toate profețiile cutremurătoare ale lui Nostradamus. Lumea se va sfârși în acest an!

Nimeni nu a știut până acum despre aceste profeții ale lui Nostradamus, dar sunt pur și simplu tulburătoare. Gândurile lui Nostradamus, scrise cu secole în urmă, continuă să răsune la fel de furios și de tare.

28 apr. 2023, 09:34
Toate profețiile cutremurătoare ale lui Nostradamus. Lumea se va sfârși în acest an!

Clarvăzătorul francez Michel Nostradamus a prezis mai multe schimbări cheie și înspăimântătoare în lume pentru anul 2023. „Lumea va trece complet la plățile online, renunțând la plățile în numerar”, este una dintre preziceri care anunţă mare criză economică.

Profețiile necunoscute ale lui Nostradamus, marele clarvăzător al omenirii, se aflau într-o casetă metalică ce a fost găsită pe moșia lui Nostradamus. Descoperirea îi aparține unuia dintre cei mai importanți cercetători ai operei faimosului vizionar francez, dr. Edmond Fourier, care a găsit cutia sub un bloc de piatră, în apropiere de Paris.

Cuvintele lui Nostradamus au fost făcute publice apoi în lucrarea „Descifrarea profețiilor lui Nostradamus”. De ce au fost găsite aceste manuscrise extrem de importante tocmai acum? Fourier e de părere că a fost dorința clarvăzătorului, care era convins că prezicerile lui nu vor fi înțelese de contemporanii săi. De aceea, a lăsat indicii ca previziunile să fie găsite atunci și-a dorit el, mai precis la cumpăna mileniului.

„Nostradamus cel viu”, avertisment teribil referitor la progresul ştiinţei şi tehnologiei: relaţiile interumane se vor răci într-un ritm accelerat

„Mi-am dat seama ca Nostradamus ne-a oferit spre descifrare unul din celebrele sale jocuri de cuvinte”
În catrenul 69, Nostradamus a vorbit despre pământ, ca fiind un „mare munte rotund care se va rostogoli, făcând să se scufunde țări mari”. Acest lucru ar fi trebuit să se întâmple în 1999, dar acest lucru nu s-a îndeplinit. Atunci dr. Fourier și-a dat seama că, de fapt, Nostradamus le-a indicat un anume loc.

„Până la urmă mi-am dat seama ca Nostradamus ne-a oferit spre descifrare unul din celebrele sale jocuri de cuvinte. Ne indica un anumit loc. Prin „munte” el a subînțeles „o stâncă imensă și dacă aceasta va fi rostogolită, ceea ce se va găsi acolo va avea o influență uriașă asupra statelor lumii…”, spune savantul.

 

„Inima mea pur și simplu s-a oprit pentru o clipă”
Atunci a înțeles unde trebuie să caute și a mers imediat la o piatră neagră, rotundă, aproape de proprietatea unde a trăit Nostradamus. Cercetătorul și colegii săi au săpat și au găsit o cutie metalică, cu litera N, gravată pe capac. „Când am deschis cutia și am zărit un teanc de pergamente îngălbenite, cu scrisul inimitabil al lui Michel de Nostradamus, inima mea pur și simplu s-a oprit pentru o clipă”, a povestit acesta.

Profețiile lui Nostradamus sunt de-a dreptul tulburătoare. Potrivit acestora, în anul 2436, mai precis pe 1 octombrie, va veni sfârșitul lumii.

Înainte de „apocalipsă”, economia mondială se va prăbuși. Clarvăzătorul a spus că numărul homosexualilor va crește de patru ori, iar oamenii vor începe să se mute în alte sisteme solare.

„Pentru majoritatea oamenilor, Pământul va deveni un mit”, prezice Nostradamus Multe limbi vor dispărea, iar lumea va fi „așa cum a fost înainte de Turnul Babel”. Tot Nostradamus a spus că va fi inventată o mașină de tradus universală, poate fi vorba de un calculator, iar această descoperire va duce la dispariția națiunilor.

Oamenii vor trăi 200 de ani
Pe de altă parte, actualele surse de energie vor fi înlocuite de o putere ieftină care, în viziunea lui Nostradamus, poate fi un satelit care captează energia solară și o dă pământenilor. Un lucru bun este faptul că medicina va progresa, iar oamenii vor putea trăi 200 de ani, iar o persoană de 80 de ani va arăta ca una de 50 de ani de acum. „Vechile metode chineze de vindecare vor înlocui medicina modernă. Însănătoșirea va veni din Est”, a scris Nostradamus.

Nu vor mai exista impozite
Vizionarul susține că va avea loc o revoltă de masă, în urma căreia toate impozitele vor fi desființate, iar oamenii care au puteri, vor reuși prin bioenergie să vindece cele mai grave boli. Odată cu îmbunătățirea stării de sănătate, goliciunea va fi acceptată mult mai mult. Radiațiile însă vor da de furcă pământenilor, mai spune clarvăzătorul: „Regele va fura pădurile, cerul se va deschide, câmpurile vor arde din cauza căldurii”.

Alte profeții se referă la tulburări planetare care, vor fi declanșate, susține Nostradamus, de asasinarea următorului Papă, succesorul lui Ioan Paul al II-lea, ce va avea loc în timpul unei vizite într-o țară străină. Ca urmare a acestui lucru va începe un război sfânt, iar bisericile nu vor mai exista în forma actuală. Dar oamenii, spune prezicătorul, nu vor înceta să se roage și să aibă credință mare în Dumnezeu.

Previziunile Babei Vanga pentru 2023 şochează întreaga omenire. Nostradamus din Balcani: „Rușii vor invada Europa”

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare care a profețit atacurile de la 11 septembrie 2001 ar fi „văzut” că, la începutul secolului 21, omenirea va scăpa de cancer. Se crede că această predicție se aplică și în anul 2023, iar conform mărturisirilor ei, tratamentul-minune ar conține mult fier, ajutând oamenii să se vindece de boala nemiloasă.

S-a născut un copil normal, dar la 12 ani a primit primul semn, după ce a fost lovită de furtună și aruncată de aer. De atunci, viața Babei Vanga s-a schimbat radical.

Celebrele previziuni ale bulgăroaicei ale cărei sfaturi erau ascultate de mai marii lumii sunt și pentru 2023. Baba Vanga, clarvăzătoare care a profețit care a profețit atacurile de la 11 septembrie 2001 ar fi „văzut” că, la începutul secolului al XXI, omenirea va scăpa de cancer.

Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023: Va avea loc „o invazie a rusilor extremiști” în Europa şi omenirea va descoperi leacul pentru cancer
Potrivit specialiștilor, clarviziunile acesteia se vor aplica și anul acesta, când Baba Vanga spune că se va găsi tratamentul minune pentru această maladie nenorocită, ce ar conține mult fier. Aceasta ar fi vestea bună, dar n-am scăpat nici de momentele grele. Pentru că omenirea se va confrunta cu dezastre naturale, dar și crize economice, iar unii șefi de stat vor trece prin situații groaznice.

Rușii vor invada Europa

Pe de altă parte, Baba Vanga a povestit că a văzut și o invazie a rușilor extremiști în Europa și e posibil să avem parte de atacuri chimice din partea lor. Din nefericire, clarvăzătoarea, numită „Nostradamus din Balcani”, a spus că un asteroid va lovi planeta, iar oamenii vor avea enorm de suferit de pe urma acestui lucru.

Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023. Fenomenul care va lovi planeta ca un fulger. Nostradamus vine cu preziceri şi mai înfricoşătoare

Ce predicții extraordinare a făcut Baba Vanga

Celebra bulgăroaică

a anunțat data morții lui Stalin, începutul dezastrului Uniunii Sovietice, dar și dezastrul de la Cernobîl și victoria electorală a lui Boris Elțân. Tot Baba Vanga a fost cea care a vorbit despre scufundarea submarinului rus Kursk și a prezis atacurile din 11 septembrie, precum și victoria lui Veselin Topalov în turneul mondial de șah.

Pe de altă parte, Baba Vanga a lăsat omenirii și câteva sfaturi despre cum să aibă o viață lipsită de primejdii, nenorociri și ghinioane. Prezicătoarea vă recomandă să aveți mereu în casă crenguțe de soc, pentru că e planta care aduce noroc și alungă energiile negative.

De asemenea, nu trebuie să țineți în casă farfurii sparte sau stricate pentru că veți avea fisuri în viață. Și, foarte important, nu coborâți niciodată din pat cu piciorul stâng, pentru că veți pierde foarte mulți bani și veți avea pagubă.