Baba Vanga, profeţii înfricoşătoare despre criza actuală. „Europa va atinge sfârşitul existenţei sale”

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare supranumită şi "Nostradamus din Balcani", a prevestit că anul 2020 va fi unul crâncen pentru Europa, recesiunea globală urmând să lovească din plin continentul. 

21 apr. 2020, 06:43
Baba Vanga, profeţii înfricoşătoare despre criza actuală. „Europa va atinge sfârşitul existenţei sale”

Baba Vanga a prezis că economia Europei va fi îngenuncheată sub presiunea Brexitului şi a coronavirusului, susţin cei care i-au descifrat profeţiile, citaţi de Daily Star.

Teoreticienii conspirației continuă să răspândească prezicerile Babei Vanga asupra evenimentelor globale, în ciuda faptului că aceasta a murit în urmă cu aproape 25 de ani, în 1996. Astfel, se spune că pentru 2020 clarvăzătoarea bulgară a prezis o criză economică imensă în Europa, avertizând că Bătrânul Continent „va atinge sfârșitul existenței sale”. Prăbușirea Europei ar fost prezisă de clarvăzătoarea oarbă în anii ’70, ea susţinând că va avea loc la scurt timp după ce Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană.

Citeşte şi Ţara care spune că a rezolvat problema COVID-19. A interzis cuvântul „coronavirus”, iar cine poartă mască în public e arestat

O viitoare implozie economică pare să fi fost grăbită de pandemia de coronavirus, care a forțat deja toate ţările să reducă la minimum activităţile economice, lăsând astfel fără slujbe milioane de oameni.

Prezicerile Babei Vanga referitoare la Trump şi Putin

Într-o prevestire înfricoșătoare a restricţiilor luate de autorităţi, Baba Vanga a mai prevestit că Europa se va confrunta cu atâtea probleme în 2020, încât va deveni „un pustiu aproape lipsit de orice formă de viață”.

Într-o oarecare măsură prezicerile sale sunt confirmate de experții economici, inclusiv guvernatorul Băncii Angliei, Mark Carney, declarând că un accident economic global este pe cale să se întâmple, iar Fondul Monetar Internațional a avertizat că un colaps global este iminent. Fondul spune într-un raport că Produsul Intern Brut va scădea cu 3% anul acesta.

Altă predicţie pentru 2020 a Babei Vanga este că preşedintele Donald Trump va fi lovit de o boală misterioasă, care îl va lăsa surd şi îi va produce o tumoră cerebrală. De asemenea, va exista o tentativă de asasinat asupra lui Vladimir Putin, un meteorit este posibil să cadă în Rusia, iar Asia va fi înecată într-un tsunami.