Baba Vanga te învaţă cum să scapi de diabet sau de boli renale

Baba Vanga, pe numele său real Vanghelia Dimitrova, este considerată un Nostradamus al timpurilor moderne, dar puţini ştiu că a fost şi o cunoscută tămăduitoare. Ea a oferit mai multe remedii naturiste pentru diferite boli, printre care cele renale sau diabetul.

RomaniaTV.net
03 sept. 2017, 06:15
Baba Vanga te învaţă cum să scapi de diabet sau de boli renale

Baba Vanga a făcut mai multe profeții care s-au adeverit de-a lungul timpului, iar acest lucru a dus la crearea multor legende despre ea. Lovită de fulger la vârsta de 12 ani, ea a rămas oarbă pentru tot restul vieții. Se crede că acesta a fost momentul în care a început să aibă darul prezicerilor.

Pe lângă previziunile sale, Baba Vanga avea şi cunoştinţe despre leacuri foarte utile în anumite boli.

Celor care suferă de diabet, clarvăzătoarea oarbă le recomandă să consume în fiecare dimineață câte o ceșcuță de fasole uscată.

Celor care suferă de blocaj renal sau pietre la rinichi, Vanga le recomandă să utilizeze câteva remedii. Primul: un amestec de lut sau argilă cu oțet de mere. Se unge o pânză cu acest preparat, care se aplică seara, înainte de culcare, pe zona rinichilor. Concomitent, se poate fierbe o rădăcină de mur în cinci litri de apă. După ce apa a scăzut la jumătate, se lasă să se răcească și se bea din el câte 100 ml, de trei ori pe zi. De asemenea, se mai poate bea timp de o săptămână un ceai făcut din semințe de dovleac.

sursa: Huff.ro