METEO&RADAR: Zilele Babelor nu se dezmint nici anul acesta: vom avea ploi, ninsori, dar şi soare

Cum va fi ziua ta de Babe în martie, așa va fi tot anul tău – așa că de ce să nu influențăm puțin rezultatul și să ne alegem Baba în funcție de prognoza meteo? Iată care în prezent par a fi cele mai frumoase și cele mai ploioase zile de Babe în martie anul acesta, potrivit aplicației Meteo & Radar.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 10:37
METEO&RADAR: Zilele Babelor nu se dezmint nici anul acesta: vom avea ploi, ninsori, dar şi soare
Duminică, 1 martie

Nori cu soare în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi maxime până la 15 grade în sud. Vreme înnorată, însă, cu ploi seara, în vestul și nordul țării. O zi de Babe potrivită pentru cei care trăiesc în sud, centru și est.

Luni, 2 martie

O zi schimbătoare de Babe adevărată, cu nori, ploaie și soare amestecate. Ploile vor acoperi, pe rând, toate regiunile țării, urmând ca apoi să își facă apariția soarele. 

Marți, 3 martie

Și astăzi se anunță o zi potrivită de Babe, cu nori și soare în toată țara și cu ceva șanse de ploie seara în sud-vest. Temperaturile sunt însă plăcute, cu maxime până la 20 de grade în sud.

Miercuri, 4 martie

O zi nu tocmai potrivită pentru a fi aleasă: se anunță ploi abundente în aproape toată țara, dar și cu soare în jumătatea estică.

Joi, 5 martie

Ziua de joi pare a fi mai prietenoasă: nori cu soare în cele mai multe regiuni, mai înnorată însă în centrul țării și cu temperaturi până la 16 grade.

Vineri, 6 martie

Ziua de vineri trebuie evitată pentru alegerea Babei de către cei care locuiesc în sud sau centru: temperaturile scad, iar în timp ce în Muntenia se anunță ploi, la munte ar putea să ningă.

Sâmbătă, 7 martie

Nici sâmbătă nu este o zi potrivită pentru Babe în cea mai marte parte a țării: va ploua în multe regiuni, temperaturile scad în continuare, iar în centru și la munte sunt chiar șanse de ninsoare. Zona de vest va avea însă parte de ceva soare. 

Duminică, 8 martie

Una dintre cele mai bune alegeri pentru ziua de Babe: vremea începe să se încălzească, iar soarele apare printre nori în toată țara.

Luni, 9 martie

Ultima zi de Babe se anunță și ea la fel de prietenoasă – se pare că baba reușește până la urmă să își dea jos cojoacele, pentru că soarele apare și astăzi printre nori, iar temperaturile sunt plăcute pentru martie.

Nu uitați, însă, să verificați prognoza meteo în următoarele zile întrucât vremea se poate schimba rapid: puteți întotdeauna să aruncați un ochi pe starea vremii actualizată și pe harta radar interactivă pentru precipitații în aplicația gratuită Meteo & Radar: Vremea în România. La urma urmei: în funcție de prognoză, vă puteți schimba oricând Baba. 

 

Link-uri utile Meteo & Radar România:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.wetteronline.wetterapp&hl=ro&gl=RO 

iOS: https://apps.apple.com/ro/app/meteo-radar/id545993260?l=ro 

Website: https://meteoradar.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/meteosiradarRomania/