BAC 2013. Nouă GAFĂ de comunicare în ancheta privind FRAUDA de la Bolintineanu

Audierea elevilor de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" va fi reluată luni, de la ora 10.00, la Poliţia Capitalei, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Asta după ce vineri se anunţase că audierile în cazul fraudei de la Bac 2013 vor continua şi în weekend.

RomaniaTV.net
06 iul. 2013, 09:31
BAC 2013. Nouă GAFĂ de comunicare în ancheta privind FRAUDA de la Bolintineanu

Ancheta privind tentativa de fraudare a examenului de bacalaureat 2013 de la Liceul „Dimitrie Bolintineanu” pare o bâlbâială continuă. După ce vineri se anunţase că audierea elevilor va continua şi sâmbătă, iar celor care s-au prezentat vineri, de bună voie, la Poliţia Capitalei, li s-a spus să le transmită colegilor să vină însoţiţi de avocaţi, sâmbătă autorităţile s-au răzgândit.

CITEŞTE ŞI: BAC 2013. Elevi de la Bolintineanu, reţinuţi de poliţie în clase. VIOLENŢE între părinţi şi poliţişti

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Corina Paraschivescu, a anunţat, sâmbătă la prânz, că pentru weekend nu sunt planificate audieri în acest caz, după ce vineri se anunţase că au fost emise citaţii inclusiv pentru ziua de sâmbătă.

Audierile începute vineri se vor relua luni, de la ora 10.00, la Poliţia Capitalei, a spus purtătorul de cuvânt, potrivit Mediafax.

CITEŞTE ŞI: Un PROFESOR face DEZVĂLUIRI despre caracatiţa ŞPĂGII de la Liceul Dimitrie Bolintineanu VIDEO

„Ieri (vineri, n.r.) au fost audiaţi 17 elevi care au mers de bună voie. Ni s-a spus că azi şi săptămâna viitoare vor merge şi ceilalţi. Am înţeles că şi copiii care trebuiau să se prezinte azi, şi cei de săptămâna viitoare ar trebui să aibă un avocat”, a declarat, la România TV, Tudoriţa Rosticov, mama unui elev care a fost audiat încă de vineri.

CITEŞTE ŞI: REZULTATE BACALAUREAT 2013. Vezi când se afişează primele note