BAC 2014 SESIUNE TOAMNĂ: Un singur elev, păzit de trei poliţişti, cinci profesori şi două asistente

BAC 2014 SESIUNE TOAMNĂ. Caz cu totul inedit, marţi, la Centrul de Bacalaureat "Brediceanu" din Lugoj. Marţi, 26 august, s-a dat proba la limbă maternă pentru absolvenţii care au picat examenul de bacalaureat în sesiunea din vară.

27 aug. 2014, 06:41
BAC 2014 SESIUNE TOAMNĂ: Un singur elev, păzit de trei poliţişti, cinci profesori şi două asistente

BAC 2014 SESIUNE TOAMNĂ. În Lugoj, la proba de limba maternă, s-a prezentat un singur elev, potrivit redesteptarea.ro. Totuşi, cadrele care deservesc zilnic procesul de examinare nu au avut de ales şi au trebuit să se prezinte la serviciu. Este vorba de cei trei poliţişti care asigură ordinea şi liniştea în apropierea centrului de examen. Apoi, la fiecare probă, sănătatea elevilor este asigurată de două asistente medicale, care şi marţi au fost prezente la datorie.

Întreaga comisie de bacalaureat, care face naveta de la Timişoara, a trebuit să fie şi ea la posturi. Elevul a fost vegheat de două cadre în sală, un supraveghetor s-a aflat pe coridor, iar altul la poartă. Aceştia au fost susţinuţi de preşedintele comisiei.Şi nouă ni s-a părut un caz inedit, însă s-a respectat întru-totul regulamentul de organizare a bacalaureatului şi nu are importanţă dacă este un candidat sau sunt 100 de candidaţi„, a declarat profesorul Liviu Groapă, directorul Colegiului Tehnic „Ion I.C. Brătianu” din Timişoara.

Citeşte şi: BAC 2014 SESIUNEA DE TOAMNĂ. Fiul milionarului Viorel Micula, prins copiind la Limba Română