BACALAUREAT 2012: Patru elevi din Timiş, eliminaţi pentru că aveau fiţuici sau telefoane mobile

Publicat: Luni, 02 Iulie 2012 13:25 // Actualizat: Luni, 02 Iulie 2012 14:35 // Sursa: Mediafax

BACALAUREAT 2012. Patru elevi din judeţul Timiş au fost eliminaţi, luni, de la proba scrisă la limba şi literatura română a examenului de bacalaureat, după ce au fost prinşi cu fiţuici sau cu telefoane mobile.

Foto: fullonline.ro

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Cornel Petroman, a declarat, luni, că patru elevi din judeţ fost prinşi "cu surse de copiat" la proba scrisă la limba şi literatura română a examenului de bacalaureat.

"Elevii au fost eliminaţi pentru că n-au respectat indicaţiile prevăzute de metodologia de examen, adică au intrat în sală cu surse de copiat. Unui candidat i-a sunat telefonul în timpul examenului, iar ceilalţi au fost prinşi cu fiţuici şi broşuri memoratoare, cum spun mai nou absolvenţii de liceu", a spus Petroman.

În judeţul Timiş s-au înscris la examenul de bacalaureat peste 6.000 de candidaţi care susţin probele scrise în 21 de centre de examen.

După testul la limba română, candidaţii vor susţine în 3 iulie proba scrisă la limba şi literatura maternă. În 4 iulie va avea loc proba obligatorie a profilului, iar în 6 iulie candidaţii vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării.

În 8 iulie vor fi afişate rezultatele, iar în 9 iulie, între orele 8.00 şi 12.00, vor fi depuse contestaţiile.

În perioada 10 -12 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, iar în 13 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H