Bacalaureat 2014. Elevii de clasa a XII-a încep examenele. Vezi care sunt ZODIILE NOROCOASE la BAC

BACALAUREAT 2014. Capricornii, scorpionii şi balanţele sunt zodiile care vor avea noroc în perioada examenului de Bacalaureat, care începe mâine! Cel puţin asta susţine astrologul Mariana Cojocaru care însă le atrage atenţia elevilor că Mercur retrograd le poate pune beţe în roate.

RomaniaTV.net
09 iun. 2014, 05:55
Bacalaureat 2014. Elevii de clasa a XII-a încep examenele. Vezi care sunt ZODIILE NOROCOASE la BAC

BACALAUREAT 2014. Examenul de bacalaureat începe pe 10 iunie cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, care se va desfăşura până pe 12 iunie.

BACALAUREAT 2014. Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă pentru elevii minorităţilor naţionale se va susţine între 11 şi 13 iunie. Următoarea probă, evaluarea competenţelor digitale, va fi susţinută între 16 şi 20 iunie, iar cea a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, între 23 şi 27 iunie.

Citeşte şi BACALAUREAT 2014. Cum să obţii o notă bună la BAC 2014 matematică dacă eşti mai puţin pregătit

Prima probă scrisă, cea la limba şi literatura română, va fi susţinută pe 30 iunie. Ea va fi urmată pe 1 iulie de cea la limba şi literatura maternă, de proba obligatorie a profilului pe 2 iulie, apoi de proba la alegere a profilului şi specializării – pe 4 iulie.

Astrologul Mariana Cojocaru a atras atenţia elevilor că Mercur retrograd le poate pune beţe în roate.

„Favorizaţi sunt capricornii şi în al doilea rând scorpioni. Datorită axei de destin balanţă-berbec, balanţele care sunt foarte luptătoare şi care de mici s-au pregătit, la fel şi berbecii care au scop foarte clar cu direcţie şi s-au pregătit din timp pentru examenele respective, în perioada asta, practic, nu vor avea probleme. Mercur retrograd poate să întârzie copiii la examene. Îi sfătuiesc să plece din timp de acasă, să studieze listele să nu rateze o zi de examen”, a declarat pentru România TV astrologul Mariana Cojocaru.

Citeşte şi: BACALAUREAT 2014. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat în România! Vezi ce vor să facă profesorii în ziua de examen

Bacalaureat- Afişarea rezultatelor se va face în data de 7 iulie, până la ora 12,00, iar contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi, între orele 12,00 şi 16,00.

Rezolvarea contestaţiilor se va face în perioada 8 – 10 iulie, iar rezultatele finale vor şi afişate pe 11 iulie.

Citeşte şi: BACALAUREAT 2014: Abandon masiv la BAC 2014

BAC 2014. Înscrierea candidaţilor pentru cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat se va face în perioada 14 – 18 iulie, evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română se va face în zilele de 18 şi 19 august, în timp ce evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă pentru elevii minorităţilor naţionale va fi susţinută pe 18 şi 19 august.

Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională se va susţine în zilele 19 şi 20 august, iar cea a competenţelor digitale – pe 21 şi 22 august.

Probele scrise vor începe pe 25 august, cu limba şi literatura română, urmată pe 26 august de proba şi literatura maternă.

Proba obligatorie a profilului va avea loc în 27 august, iar cea la alegere a profilului şi specializării, în 29 august.

Bacalaureat – Afişarea rezultatelor la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului 2014 se va face pe 1 septembrie, până la ora 12,00, iar depunerea contestaţiilor, în aceeaşi zi, între orele 12,00 şi 16,00.

Contestaţiile vor fi rezolvate în 2 şi 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 4 septembrie.

Potrivit ordinului de ministru, la solicitarea comisiilor de bacalaureat judeţene şi a municipiului Bucureşti sau din proprie iniţiativă, Comisia Naţională de Bacalaureat poate aproba prelungirea perioadelor de susţinere a probelor de evaluare a competenţelor digitale sau lingvistice.


loading...