Bacalaureat 2019. Horia Brenciu a picat BAC-ul. Incredibil ce notă a luat la proba scrisă de limba română

Bacalaureat 2019. Fanii cântăreţului au aflat că Horia Brenciu a picat BAC-ul. “Pe parcursul şcolii, în 12 ani, am avut doar două mici probleme. Prima a intervenit în clasa a IX-a, când am rămas corigent la ma­tematică. Am luat 2 la matematică, fiindcă n-am fost atent la oră, iar doamna profe­soară Banea mi-a zis: „N-o să treci! Nu-ţi dau încă o notă mare ca să faci 5.” Şi-i mulţumesc şi azi pentru asta, căci altfel nu m-aş fi îndrăgostit de matematică”, a mărturisit Brenciu.

RomaniaTV.net
05 iun. 2019, 06:14
Bacalaureat 2019. Horia Brenciu a picat BAC-ul. Incredibil ce notă a luat la proba scrisă de limba română

„Iar a doua problemă s-a petrecut la Bacalaureat, pe care nu l-am luat din prima: totul a fost perfect în ordine, atât doar că, la proba scrisă de la Română, m-am apucat să in­troduc în lucrare nişte chestii nelalocul lor, doar pentru că mi s-au părut interesante. Şi-am primit nota 4. Aşadar, ambele pro­bleme au fost cauzate de tinereţea mea revolu­ţio­nară, care a dat să-şi manifeste rebeliunea când nu era locul şi timpul. Că şi rebeliunea trebuie să aibă un cadru al ei! Însă îi mulţumesc destinului că n-am luat Bacalaureatul decât la a doua încercare, în toamnă!”, a continuat Brenciu, potrivit formula-as.ro.

Citeşte şi REZULTATE BACALAUREAT 2019, Sesiune specială a Bacalaureatului. Care a fost rata de promovare

Bacalaureat 2019. Horia Brenciu: „Aş fi intrat imediat la Conservator”

Bacalaureat 2019. E clar că Horia Brenciu a picat BAC-ul. „Dacă-l luam din prima, acum noi nu mai discutam: aş fi intrat imediat la Conservator şi aş fi pornit-o pe o cu totul altă rută. Aş fi ajuns la Teatrul Muzical din Braşov, poate şi la Teatrul Dramatic, dacă aş fi urmat şi nişte cursuri de actorie adiţio­nale, şi asta ar fi fost viaţa mea: aş fi rămas în oraşul natal, cu o carieră desfăşurată doar pe plan local. Aşa, am luat bac-ul în toamnă, am intrat în corul „Astra”, un cor de cameră mare, foarte puternic şi valoros, apoi mi-am făcut şi un cvartet muzical de băieţi, de care eram foarte mândru, dar pe care l-am părăsit pentru o trupă de rock. Între timp am urmat cursuri de pian şi de canto”, a mai povestit Brenciu.