Bacău: Un bărbat a murit, după ce maşina pe care o conducea a fost strivită de o cisternă VIDEO

S-a întors în ţară să îşi petreacă zilele de concediu alături de rude şi părinţi, dar nu a mai ajuns la ei. Un bărbat din Bacău a sfârşit sub roţile unei cisterne chiar la intrarea în oraşul natal. După ce a condus peste 2.000 de kilometri, şoferul unei cisterne a pierdut controlul volanului şi l-a lovit din plin. Totul s-a întâmplat la nici 2 kilometri de locuinţa părinţilor bărbatului.

RomaniaTV.net
04 aug. 2012, 11:15
Bacău: Un bărbat a murit, după ce maşina pe care o conducea a fost strivită de o cisternă VIDEO

Ghinion cumplit pentru bărbatul de 35 de ani, care venea din Italia. Părinţii îl aşteptau să vină acasă în concediu, iar acum se vor pregăti să îl înmormânteze. La o distanţă de doi kilometri de casa părintească pe drum, o cisternă încărcată cu vin a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin maşina bărbatului, care circula regulamentar pe sensul opus.

„Cisterna mergea pur şi simplu drept, avea cam 50 la oră. A luat stânga nu ştiu din ce motiv. Am întrebat şoferul nici el nu îşi explică”, povesteşte un martor.

Şoferul nu îşi poate explica ce s-a întâmplat în acel moment.

„S-a blocat ceva. Nu am putut să o redresez”, a precizat şoferul cisternei.

În urma impactului, tânărul a fost pur şi simplu strivit în maşină. Medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. Şi câinele care se afla în maşina bărbatului a murit în urma accidentului.

„Ajunşi la faţa locului, am constatat o persoană încarcerată, am decarcerat-o, dar din păcate era prea târziu, persoana era decedată. Mai era un căţeluş pe bancheta din spate şi el decedat”, a declarat Liviu Frântu, ISU Bacău.

Poliţia continuă cercetările şi aşteaptă expertizele tehnice pentru a afla cauza care a dus la tragicul eveniment. Şoferul cisternei riscă dosar penal pentru ucidere din culpă.