Baconschi: Nu mai am chef să-mi pierd vremea cu tentative patetice de a „vindeca” PDL

Democrat-liberalul Teodor Baconschi continuă criticile la adresa partidului, spunând că nu mai are nici un sens să se enerveze şi să se "certe" cu "feluriţi colegi fascinaţi de Vasile Blaga" sau să se întrebe "ce o mână în luptă pe Adriana Săftoiu". Mai mult, Baconschi sugerează o posibilă despărţire de PDL.

15 apr. 2013, 07:48
Baconschi: Nu mai am chef să-mi pierd vremea cu tentative patetice de a „vindeca” PDL

„Recunosc un fapt jenant: frustrarea de a vedea PDL, singurul partid in care m-am inscris, nu doar pierzand grav alegerile, dar si incapabil sa inteleaga de ce, m-a determinat sa ma manifest sub propriul nivel. Am crezut ca opozitia va favoriza o reforma a PDL.

Nu e cazul. Dimpotriva. Dar cum nici eu, nici Fundatia Crestin Democrata, nici prietenii din grupul Reformistilor nu suntem „utili” in proiectele PDL, competentele noastre isi vor gasi, probabil alt drum. Nu e nicio suparare. Si nici nu are sens sa ma mai enervez, sa ma „cert” cu feluriti colegi fascinati de Vasile Blaga sau sa ma intreb ce o mana in lupta pe Adriana Saftoiu.

Vreau sa-mi folosesc mintea, ideile, valorile si convingerile intr-un mod mai rational si mai demn. Pana la limpezirea apelor pe partea dreapta, nu mai am chef sa-mi pierd vremea cu tentative patetice de a „vindeca” PDL„, scrie  pe Facebook Teodor Baconschi.

Democrat-liberalul Teodor Baconschi a reacţionat, sâmbătă, la declaraţiile vicepreşedinteleui PDL, Raluca Turcan, privind excluderea Elenei Băsescu din partid. Asta după ce EBA a ironizat-o pe colega sa de partid, spunând că acum este „liniştită” având în vedere că este susţinută de „unul dintre cei mai puternici lideri ai actualei conduceri”.

„Raluca Turcan, egeria lui Stolojan, sotia fostului purtator de cuvant de la Cotroceni si, mai nou, adulatoarea umeda a lui Vasile Blaga, declara ca „in acest moment, PDL nu are ca obiectiv excluderea Elenei Basescu”. Sunt cutremurat de atata generozitate, chiar daca tot nu inteleg care e atunci „obiectivul” PDL in viitorul previzibil. Ah, uitasem tinta fixata de dl Blaga: 30 % in 2016…”, spunea Teodor Baconschi.