Bacșiș de 10.000 de dolari lăsat de un client într-un restaurant după o masă cu prietenii

Un client al unui restaurant mexican din Salt Lake City, SUA, și prietenii pe care i-a invitat la masă le-au oferit un bacșiș de 10.000 de dolari angajaților.

07 nov. 2023, 12:38
Bacșiș de 10.000 de dolari lăsat de un client într-un restaurant după o masă cu prietenii

Alfonso și Claudia Brito dețin restaurantul Monarca din Salt Lake City și fac tot ce le stă în putere ca fiecare client să fie mulțumit. Michael McHenry este un client obișnuit al celor doi soți. Într-o vineri, la mijlocul lunii septembrie, Michael a mers alături de alți 24 de prieteni la restaurantul soților Brito. La final, o persoană din grupul lui McHenry l-a chemat pe Alfonso Brito, i-a mulțumit pentru masă și a cerut să-i cunoască pe angajații care s-au ocupat de buna lor dispoziție. În timp ce Brito prezenta angajații, grupul a pregătit bacșișul, scrie Digi24.

Citește și: Bacşiş de 3.200 de lei la o notă de plată de 16.300 de lei. Cine au fost clienţii şi ce au comandat

„Au scos din buzunar 10.000 de dolari și i-au dat Claudiei, soției mele și mie”, a spus Brito pentru Insider, precizând că bacșișul primit a fost împărțit tuturor angajaților.

„Un act de bunătate care depășește cu mult ceea ce putem exprima prin cuvinte. Impactul lui se extinde și asupra familiilor angajaților și asupra întregii noastre comunități”, au scris soții Brito pe Instagram.

Citește și: Impozitul pe bacșiș rămâne, după mai bine de jumătate de an de la implementare, un eșec total. Au ajuns la buget doar 6 milioane de lei, mai mult de jumătate doar din București

După această întâmplare, Brito spune că a fost efectiv îngropat de cereri de angajare. În același timp, și numărul clienților a crescut semnificativ. „Când auzi că cineva a dat bacșiș de 10.000 de dolari presupui că sunt servicii bune. Și cine ajunge în restaurantul meu știe că este adevărat”, a spus Brito.