Bacşiş de 3.200 de lei la o notă de plată de 16.300 de lei. Cine au fost clienţii şi ce au comandat

Mai mulţi clienţi cu dare de mână au ales să petrească o seară pe cinste la unul dintre cele mai de fiţe restaurante din România, Transylvania Steak House din Cluj-Napoca, deținut de Onisim Dorneanu în asociere cu Avram Gal. La final, au impresionat atât prin nota de plată, cât şi prin bacşişul lăsat!

02 oct. 2023, 08:26
Bacşiş de 3.200 de lei la o notă de plată de 16.300 de lei. Cine au fost clienţii şi ce au comandat
Bacşiş de 3.200 de lei la o notă de plată de 16.300 de lei. Cine au fost clienţii şi ce au comandat

Bacşiş de 3.200 de lei la o notă de plată de 16.300 de lei. Transylvania Steak House este un restaurant din Cluj-Napoca, a devenit celebru în mediul online datorită delicateselor ce se vând la prețuri colosale. Pe internet au aapărut mai multe postări referitoare la notele de plată, care au venit după o masă copioasă și care, bineînțeles, au trebuit plătite. De data aceasta, s-a trecut dincolo de orice limită!

Citeşte şi: Cine sunt adevăraţii patroni de la Taverna Racilor. Restaurantele închise de ANPC nu sunt ale lui Pescobar

Ovidiu Dănilă, multiplul campion național și mondial la fitness și culturism, alături de Jack Wood, deținătorul concursurilor Mr. Olympia, dar și de alți apropiați au ales să-și petreacă seara la localul deținut de Onisim Dorneanu în asociere cu Avram Gal. Au savurat Tomahawk, carpaccio de vită, foie gras, dar și alte preparate scumpe și s-au distrat pe cinste. Notă de plată a fost de 16.300 de lei, achitată cu cardul, dar clienţii au lăsat şi un bacşiş de 3.200 de lei, scrie Turda News.

Înainte să plece, clienţii s-au ales din partea patronilor restaurantului cu o sticlă de vin de colecție.

Transylvania Steak House, cel mai scump restaurant din Cluj-Napoca, este cel care a creat burgerul de 6.200 de euro, despre care se spune că este chiar cel mai scump burger din lume. Produsul poartă numele de Cristiano Ronaldo și a fost pregătit special pentru Untold. Burgerul conține: vrăbioară de vită Kobe, caviar Beluga Imperial, cartofi La Bonnotte DOP, gătiți în untură de gâscă,
chiflă, făcută din maia veche de 300 de ani, adusă din Italia, brânză Gruyere Swiss, maturată 10 luni, jambon, ceapă de Tropea caramelizată, maioneză din ou bio Marans, trufe locale din Transilvania, foiță de aur.