Badantă româncă, concediată după ce a venit din vacanța din țară. Cum a reușit femeia să-și recupereze lucrurile

O badantă româncă a fost concediată în timp ce se afla în vacanță în România. Postul ei era deja ocupat de altcineva.

19 mai 2023, 20:32
Badantă româncă, concediată după ce a venit din vacanța din țară. Cum a reușit femeia să-și recupereze lucrurile
Badantă româncă, dată afară în timp ce se afla în concediu

O badantă româncă a aflat că, în timp ce se afla în vacanță în România, a fost concediată. Postul ei din regiunea Lazio, Italia, era deja ocupat de o altă persoană. Noua badantă a alungat-o pe româncă, spunându-i că a fost dată afară și că nu trebuie să se mai întoarcă niciodată în acea casă.

Citește și: Cum poți lucra ca badantă sau menajeră în Italia

Cele două s-au certat, iar românca a amenințat-o pe noua îngrijitoare că o să se răzbune pentru că i-a luat locul de muncă. Aceasta avea în locuința pensionarului pe care îl îngrijea haine și obiecte personale și și-a cerut dreptul de a le lua înapoi.

Badanta româncă încă avea cheile apartamentului, așa că, într-o zi, s-a strecurat în casă. Intențiile sale erau de a-și recupera lucrurile lăsate acolo înainte de a pleca în românia, însă, bătrânul a observat și a alertat carabinierii. Acesta a depus o plângere pentru încălcarea proprietății private.

Citește și: O badantă din Italia a devenit milionară după moartea bătrânului pe care l-a îngrijit. Care a fost reacția rudelor bărbatului decedat

Parchetul a închis ancheta, iar acum avocatul badantei, Antonio Ceccani are la dispoziție 20 de zile pentru a-și prezenta actele de apărare, potrivit stiridiaspora.ro.