BAHAR VIATA FURATA. Serialul turcesc, bătut de LAS FIERBINŢI. Vezi TOATE AUDIENŢELE

BAHAR VIATA FURATA. Las Fierbinți a pornit pe primul loc în nou sezon, al nouălea pe Pro TV. Serialul a depășit pe intervalul de difuzare producția turcească BAHAR VIATA FURATA, de pe Kanal D și talent-showul Next Star cu Dan Negru, de pe Antena 1.

26 feb. 2016, 17:40
BAHAR VIATA FURATA. Serialul turcesc, bătut de LAS FIERBINŢI. Vezi TOATE AUDIENŢELE

BAHAR VIATA FURATA. În primul episod al noii serii Las Fierbinți, vârfurile de audiență s-au dus spre 2,8 milioane de români pe minut. De remarcat cotă de piață a Las Fierbinți pe targetul comercial: aproape 32%, ceea ce înceamnă că unul din trei români între 18 și 49 de ani care se uitau la televizor erau pe producția de pe Pro TV.

BAHAR VIATA FURATA. Ateş A DIVORŢAT pentru Bahar. Cei doi se iubesc şi în VIAŢA REALĂ

BAHAR VIATA FURATA. La nivelul întregii țări, peste 2,1 milioane de români s-au uitat la Las Fierbinți în fiecare minut. Serialul de pe Pro TV a avut un avans de peste 200.000 de telespectatori în fața producției BAHAR VIATA FURATA, de pe Kanal D. Locul trei pentru Antena 1, cu peste un milion și jumătate de români la Next Star.

BAHAR VIATA FURATA. Imagini TARI cu actriţa care o interpretează pe Efsun FOTO

BAHAR VIATA FURATA. Vezi audienţele pe Pagina de Media.

BAHAR VIATA FURATA. Bahar, faţă în faţă cu Efsun. Interviu cu actriţele din SERIAL

BAHAR VIATA FURATA. O medie de peste 1,1 milioane de telespectatori la orașe, pentru Las Fierbinți A fost singurul program de pe interval cu peste un milion medie. Locul al doilea, după Pro TV, a fost al Kanal D, cu 940.000 de telespectatori pentru BAHAR VIATA FURATA.

BAHAR VIATA FURATA. Serialul turcesc duce KANAL D pe locul 1 la AUDIENŢE