Băiat de 13 ani mort după o provocare pe TikTok. A fost găsit fără suflare în casă

Un băiat de 13 ani a murit, iar altul de 17 ani este internat în stare gravă la spital, după ce ambii au dat curs unei provocări numite ”blackout” pe TikTok.

26 ian. 2023, 11:54
Băiat de 13 ani mort după o provocare pe TikTok. A fost găsit fără suflare în casă

Tragedie după acceptarea unei provocări pe TikTok. Un băiat în vârstă de 13 ani a murit după ce a acceptat provocarea Blackout, care este denumită și „provocarea de sufocare” ori „provocarea leșinării”. Cei care dau curs acestei provocări trebuie să se asfixieze până își pierd cunoștința. Atât băiatul de 13 ani, cât și un adolescent de 17 ani au transmis incidentul în direct pe rețelele de socializare.

Cei doi băieți erau singuri în casa din General Roca, provincia Río Negro, Argentina, în după-amiaza zilei de 15 ianuarie, când ar fi făcut acest lucru. Un unchi ai celor doi i-a găsit inconștienți, scrie express.co.uk.

Citește și: VIDEO VIRAL: Un preot român a devenit vedetă pe TikTok după ce a sfințit un Porsche. A pictat cu pensula componentele mașinii

Adolescentul de 17 ani a fost preluat de ambulanță și dus la Spitalul Francisco Lopez Lima. A fost internat în stare gravă.

Pentru băiatul de 13 ani nu s-a mai putut face nimic. În momentul sosirii echipajului de la ambulanță era deja mort. Cadavrul său a fost dus la o morgă pentru a fi supus autopsiei. Primele concluzii ale legiștilor au arătat că băiatul de 13 ani a murit prin asfixiere mecanică prin spânzurare.

Citește și: Anamaria Prodan a sărit la bătaie. Ce i-a făcut unui TikToker român

Poliția a deschis dosar penal, iar anchetatorii cred că rănile victimelor au legătură cu o provocare de pe TikTok.