BĂIAT de DOI ANI, operat de urgenţă după ce medicii au descoperit că este GRAVID. Vezi VIDEO

Un băiat de doar doi ani din China a fost operat de urgenţă după ce medicii au ajuns la concluzia că este gravid. Minorul a fost adus la spital cu stomacul umflat, doctorii descoperind că în stomacul acestuia se afla un fetus dezvoltat parţial. Din primele informaţii, se pare că este vorba de propriul frate geamăn care a rămas acolo din cauza unor complicaţii ale sarcinei.

01 oct. 2013, 12:04

Xiao Feng, un copil de doar doi ani din Huaxi, a fost adus de părinţi la spital după ce stomacul lui s-a umflat atât de rău încât a început să aibă probleme de respiraţie, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Caz ŞOCANT în Pakistan: Un copil s-a născut cu şase picioare

În urma unei radiografii, s-a descoperit că minorul are în interior un fetus dezvoltat parţial, fiind vorba de un frate geamăn parazit. Bebeluşul din interior avea 20 de centimetri în lungime şi coloană vertebrală dezvoltată. De asemenea, atât mâinile cât şi picioarele fetusului aveau degete.

Fratele a crescut în interiorul băiatului, crescând atât de mare încât două treimi din stomacul copilului era ocupat, acesta fiind şi motivul pentru care a fost diagnosticat drept gravid. 

Citeşte şi CAZ ŞOCANT: Medicii au rămas muţi după ce au văzut ce avea în abdomen un bărbat

Doctorii spun că astfel de cazuri de fetus în fetus sunt rare şi apar atunci când ovulul nu se separă în totalitate. Anumiţi gemeni pot supravieţui ca şi paraziţi, dar nu atunci când un geamăn în absoarbe pe celălalt. În prezent, copiulul operat este în stare bună şi va creşte normal.