Fiul miliardarului Dorinel Umbrărescu, cercetat pentru deţinere ilegală de peşte

Alexandru Umbrărescu, fiul miliardarului Dorinel Umbrărescu, a fost prins în timp ce transporta, în autoturismul său Porsche, 14 kilograme de peşte din specia calcan fără documente de provenienţă.

RomaniaTV.net
25 iun. 2012, 14:29
Fiul miliardarului Dorinel Umbrărescu, cercetat pentru deţinere ilegală de peşte

Alexandru Umbrărescu (21 de ani) este cercetat de poliţiştii de frontieră din Isaccea (Tulcea) pentru deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui, icrelor sau produselor din peşte obţinute din pescuit, scrie evz.ro.

Totul a pornit de la un control rutier al Poliţiei Măcin, care l-a oprit pe tânăr după ce a circulat cu 110 kilometri pe oră în localitate. În portbagajul maşinii, ofiţerii au descoperit cele 14 kilograme de calcan. Cantitatea de peşte a fost predată spre valorificare unui magazin.

Nu este prima oară când Alexandru Umbrărescu a intrat în atenţia presei. În luna martie 2010 a fost implicat într-un grav accident rutier, la ieşirea din Bacău. Alexandru se afla împreună cu trei prieteni într-un Mercedes care s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, pe DN 85. La volanul autoturismului se afla chiar fiul magnatului, Alexandru Umbrărescu.