Băieţel împuşcat mortal de mamă pentru că nu voia să doarmă. Femeia a primit condamnare pe viaţă

Un băieţel de şase ani din Minnesota a fost împuşcat mortal de mama lui, o femeie cu probleme psihice. Din cauza problemelor de sănătate mintală ale mamei, copilul a fost dat în plasament, însă i-a fost returnat femeii, iar două săptămâni mai târziu aceasta avea să-l ucidă.

11 feb. 2023, 23:22

Băieţel împuşcat mortal de mamă. Julissa Thaler (28 de ani) nu a manifestat niciun regret în momentul condamnării. Ea va primi pedeapsa pe viaţă, fără drept de eliberare condiționată.

Procesul a fost atât de solicitant din punct de vedere psihic, încât până şi jurații au avut nevoie de consiliere psihologică.

Thaler a pierdut custodia micuţului Eli în ianuarie 2021, după ce Departamentul de Servicii Sociale al comitatului Dakota a aflat că femeia se confrunta cu „psihoze și auzea voci care îi spuneau să se sinucidă”, scrie Daily Mail

Femeia şi-a achiziţionat o puşcă de vânătoare și a învățat cum să o folosească la scurt timp după ce tatăl băiatului a depus actele prin care cerea instanței custodia deplină, a precizat instanța.

Citeste si Crima care a șocat o țară întreagă. După ce și-a ucis soacra, s-a așezat pe cadavru și a fumat o țigară în așteptarea soțului: „Nu o mai suportam!”

Anchetatorii au oft îngroziţi să descopere faptul că istoricul de căutare pe internet al lui Thaler includea subiecte precum: cum să încarce o pușcă de vânătoare, cel mai puternic drog knock-out, plata din asigurarea de viață dacă copilul moare și cât sânge poate pierde un copil de șase ani.

Băieţel împuşcat mortal de mamă pentru că nu voia să doarmă

Iubitul lui Thaler a povestit că băiețelul a refuzat să meargă la culcare, ceea ce a declanşat cearta dintre el şi mama lui. Ea a părăsit apoi apartamentul cu copilul, luând cu ea și pușca.

Thaler a fost arestată în Orono, la opt kilometri de locuința sa din Spring Park, când un martor a raportat că mașina pe care o conducea avea un geam din spate spart și un cauciuc explodat.

Poliția a văzut sânge pe mâna lui Thaler, se arată în plângerea penală. Înregistrările telefonice au arătat că ea și-a împușcat fiul într-o parcare din Parcul Regional Lake Minnetonka, apoi a condus prin regiune, abandonându-i lucrurile.

Citeste si O femeie de 23 de ani și-a căutat sosia pe Instagram și a ucis-o. Motivul pentru care a făcut asta

Poliția a găsit la tomberoanele de gunoi amplasate de-a lungul traseului ei rucsacul copilului, un scaun de mașină acoperit de sânge care prezenta o gaură mare prin care a trecut un glonț, haine și rămășițe umane. Testele ADN au confirmat că pe hainele femeii și pe mâinile ei era sângele copilului.

Thaler a refuzat două oferte din partea procurorilor de a pleda vinovată pentru crimă de gradul doi, motiv pentru care acuzațiile i-au fost ridicate la crimă de gradul întâi. Acest lucru înseamnă că uciderea a fost premeditată, ceea ce atrage automat o condamnare pe viață fără drept de eliberare condiționată.