O femeie de 23 de ani și-a căutat sosia pe Instagram și a ucis-o. Motivul pentru care a făcut asta

O femeie de 23 de ani și-a căutat sosia pe Instagram și a ucis-o. În Germania, o femeie germano-irakiană a fost acuzată de crimă şi riscă închisoare pe viaţă pentru că a ucis o altă femeie care îi seamănă.

02 feb. 2023, 14:06
O femeie de 23 de ani și-a căutat sosia pe Instagram și a ucis-o. Motivul pentru care a făcut asta
O femeie de 23 de ani și-a căutat sosia pe Instagram

O femeie de 23 de ani și-a căutat sosia pe Instagram și a ucis-o. Potrivit anchetatorilor, Shahraban K. şi-a căutat săptămâni întregi dublura, a ademenit-o într-o capcană, apoi a ucis-o, desfigurând-o, pentru a-şi simula propria moarte. Motivul este că ar fi vrut să scape de tutela părinţilor săi.

Citește și: Divele de pe Instagram se mândresc cu haine care nu sunt ale lor. Le comandă, le poartă, le spală și le returnează. Antreprenoarea din Cluj a dat totul pe față

O femeie de 23 de ani și-a căutat sosia pe Instagram și a ucis-o

Povestea a început pe 16 august 2022. În acea zi, trupul fără viaţă al unei tinere cu faţa desfigurată a fost găsit într-o maşină parcată în oraşul bavarez Ingolstadt. Trupul victimei, identificat rapid ca fiind cel al lui Shahraban K., o cosmeticiană din München, a fost descoperit de propriii părinţi. Dar, a doua zi după descoperire, în timpul autopsiei, au început să se răspândească primele îndoieli, confirmate ulterior de testul ADN.

Victima nu era Shahraban, ci Khadidja, un blogger de modă de origine algeriană cu reşedinţa în statul Baden-Wurttemberg. Ceea ce i-a frapat pe anchetatori este că victima avea aceeaşi vârstă cu Shahraban K. şi semăna cu ea. În acel moment, cazul a ţinut poliţia germană ocupată luni la rând.

Shahraban ar fi creat conturi false de Instagram şi a încercat săptămâni întregi să organizeze întâlniri cu femei care semănau cu ea. Până la urmă a găsit-o pe bloggeriţă: ca şi ea, Khadidja avea părul lung şi negru şi pielea chihlimbarului. Shahraban şi iubitul ei kosovar, Sheqir K, în vârstă de 24 de ani, au contactat-o ​​prefăcându-se că vor să cumpere produse cosmetice.

Au urcat-o în maşină, dar la un moment dat s-au oprit într-o pădure: au dat drumul victimei şi au atacat-o, înjunghiind-o de peste 50 de ori, arată cicatricile pe faţă. Shahraban spusese familiei că se duce la Ingolstadt pentru a-l întâlni pe fostul ei soţ; iar când nu s-a întors, părinţii ei au mers să o caute la Ingolstadt şi i-au găsit Mercedesul lângă Dunăre.

Pe bancheta din spate se afla cadavrul unei femei tinere, cu părul negru, care fusese ucisă cu brutalitate, iar cei doi credeau că era fiica lor.

Înşelăciunea nu a durat mult, pentru că autopsia a scos la iveală adevărata identitate a cadavrului. Maşina a fost descoperită nu departe de apartamentul lui Sheqir K. şi adevărata identitate a victimei a fost descoperită în august.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a spus că crima a fost comisă din „motive banale”, probabil din dorinţa fetei de a se ascunde de familia ei: „Nu primim un astfel de caz în fiecare zi, mai ales cu o întorsătură atât de spectaculoasă”. În ultimele zile, a fost confirmată reţinerea celor doi criminali diabolici.