Crima care a șocat o țară întreagă. După ce și-a ucis soacra, s-a așezat pe cadavru și a fumat o țigară în așteptarea soțului: „Nu o mai suportam!”

O italiancă în vârstă de 32 de ani și-a omorât soacra și s-a pus pe cadavru în timp ce fuma și aștepta ca soțul ei să ajungă acasă.

06 feb. 2023, 19:20
Crima care a șocat o țară întreagă. După ce și-a ucis soacra, s-a așezat pe cadavru și a fumat o țigară în așteptarea soțului: „Nu o mai suportam!”
O femeie și-a ucis soacra pentru că nu o mai suporta

Un bărbat din Italia a avut un șoc când a ajuns acasă și a găsit-o pe soția sa stând pe cadavrul mamei lui, fumând. Femeia susține că și-a ucis soacra pentru că nu o mai suporta.

Aceasta a recunoscut fapta, spunându-le carabinierilor că: „Nu o mai suportam, dar ea a sărit întâi la mine”.

Citește și: Angajări masive în Italia. Oportunităţi pentru români, ce meserii se caută

Bătrâna, pe numele Margerita Margani, avea 62 de ani. Nora ei, Laura Di Dio, a omorât-o cu mai mjulte lovituri de cuțit și cu o foarfecă. Între cele două au mai existat conflicte și nu și-au vorbit ani la rând. Acestea locuiau una lângă cealaltă, iar în ziua crimei soacra a invitat-o pe nora ei la o cafea. În acest timp, între cele două s-a iscat o altercație, moment în care Di Dio și-a înjunghiat soacra cu un cuțit, în gât, rana fiindu-i fatală.

Citește și: Un bărbat și-a ucis soacra fără să vrea. „Doar i-am dat o palmă”

Soțul femeii, Francesco Arnone, este cel care le-a descoperit pe cele două, însă mult prea târziu.

„Soacra mea a fost cea care m-a atacat cu un cuțit, eu doar m-am apărat. Dar nu o mai suportam!”, a declarat aceasta în fața magistraților.