Băiețelul, care a impresionat o lume întreagă în filmul Titanic, continuă să încaseze bani 25 de ani mai târziu

Actorul care a jucat rolul băiețelului irlandez în celebrul film Titanic a dezvăluit că încă primește bani de pe urma rolului său, 25 de ani mai târziu.

13 ian. 2022, 10:50
Băiețelul, care a impresionat o lume întreagă în filmul Titanic, continuă să încaseze bani 25 de ani mai târziu

Actorul Reece Thompson avea doar cinci ani când a jucat rolul băiețelului irlandez în filmul Titanic regizat de James Cameron, peliculă ce avea să câștige 11 premii Oscar. Reece Thompson a jucat roulul unui pasager de clasa a treia, în vârstă de cinci ani, care moare tragic alături de mama și sora sa, după lovirea aisbergului în una dintre cele mai mari tragedii ale secolului trecut.

Cum s-a schimbat și unde este acum Jack Scanlon, actorul din filmul „Băiatul cu pijamale în dungi” care a emoționat o lume întreagă VIDEO

În scenă, el, mama lui și sora lui se aflau printre mulți alți pasageri care așteptau ca poarta principală de clasa a treia să fie deschisă. Din păcate familia nu a ajuns niciodată la barca de salvare, iar cei trei au murit împreună, blocați în cabina lor de la clasa a treia.

Deși rolul actorului a fost unul mic, impactul a fost enorm deoarece a reprezentat soarta pasagerilor de la clasa a treia de pe nava gigant Titanic care au murit în timpul tragediei.

Astăzi, Reece, în vârstă de 30 de ani, este directorul de marketing digital la Brian Head Resort, o unitate de schi și snowboard din Utah.

Deși a spus că nu își amintește prea multe despre perioada în care a filmat rolul, i se aduce aminte de acest moment al copilăriei sale, în fiecare an când primește o sumă frumoasă de pe urma drepturilor de autor.

Cariera lui Reece a început în copilărie când a devennit model, semnând cu un agent de talente după ce a câștigat un concurs.

Agentul i-a oferit mamei sale să aleagă între două roluri pentru Reece – o reclamă pentru o benzinărie sau șansa de a juca în Titanic.

Deși reclama era opțiunea mai sigură, mama lui a decis să-l propună pentru rolul din Titanic, o alegere extrem de inspirată deoarece producția avea să devină al doilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

„S-a dovedit a fi unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din istorie, așa că este destul de bizar când mă uit în urmă”, a spus Thompson pentru Business Insider.

„Mama mea a spus: „Hai să o facem. Va fi o experiență utilă. Chiar dacă filmul va fi un eșec, tot îl vom vedea”. Evident, că filmul a avut un succes răsunător, așa că nu a fost o decizie rea din partea ei, asta e sigur.”, a declarat actorul.

Hugh Jackman s-a infectat cu Covid. Actorul e vaccinat deja cu cele trei doze

Au trecut 25 de ani de atunci, iar Reece Thompson s-a reprofilat, însă cecurile pe care le primește sunt încă o surpriză.

„Este ciudat pentru că nu mai este prezent în mintea mea. Nu sunt genul care spune „Oh, când voi primi un nou cec „Titanic”? Când se întâmplă, zic „Oh, bine, 100 de dolari în plus”.

„Au fost de câteva ori în care s-a spus: „Oh, wow, este un cec de 250 de dolari. Acest film are 12 ani. Este destul de bizar”, a spus el, potrivit Mirror.co.uk.