Băieţelul lui Iovan este distrus de durere. Imaginile cu el îţi vor rupe sufletul în două

Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. Cei mai afectaţi de dispariţia prematură a lui Iovan sunt fiul lui cel mic, Albert, dar şi sora lui, Irina.

22 ian. 2014, 07:55

Are doar şapte ani, însă viaţa i-a dat o lovitură foarte puternică. Albert a primit o veste care îl va urmări toată viaţa. Tatăl lui, Adrian Iovan, a decedat într-un accident aviatic. La doar câteva ore după ce pilotul şi-a pierdut viaţa, Româniţa, fosta lui soţie, i-a spus micuţului că tatăl lui a murit.

Potrivit cancan.ro, pentru că micuţul să nu fie supus unei presiuni mediatice, creatoarea de modă a luat decizia de a îl duce pe Albert în casa unor prieteni din Pipera, unde a stat două ore. După două ceasuri, Romaniţa Iovan şi-a adus fiul în casa din Primăverii. Albert este distrus de durere şi abia poate trece peste moartea tatălui său.

Trupul neînsufleţit al pilotului Adrian Iovan va fi adus miercuri în Bucureşti şi va fi depus la capela Cimitirului Bellu Catolic. Adrian Iovan are o fiica de 30 de ani din prima căsătorie, iar aceasta se va ocupa de înmormântarea pilotului.

Pilotul Adrian Iovan şi-a pregătit mormântul încă de acum o lună. La finalul anului 2013, după ce şi-a îngropat tatăl, Adrian Iovan le-a cerut muncitorilor din Cimitirul Bellu Catolic să-i pregătească şi lui mormântul.

Imediat dupa ce şi-a înmormântat tatăl, domnul Iovan mi-a cerut să-i aranjez şi lui mormântul, lângă cel al părinţilor. M-a rugat să-i pun o pală de elice, aşa cum se pune la aviatori şi să-i pun şi poza din tinereţe, dar şi numele, cu funcţia pe care a avut-o. Este foarte trist ce s-a întâmplat, şi-a presimţit moartea„, a declarat unul dintre muncitorii din cimitir.

Citeşte şi: ADRIAN IOVAN a murit cu gândul la fiul său. Ce a strigat pilotul, cu ultimele puteri

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Citeşte şi:

Mărturii cutremurătoare de la locul tragediei din Apuseni: Studenta avea lacrimile îngheţate pe faţă VIDEO

Studenta moartă în accident, înmormântată cu ONORURI MILITARE. Aurelia Ion, avansată la gradul de locotenent

AURELIA ION, studenta moartă în accidentul aviatic, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook