Băiețelul nou-născut al Andreei Ibacka are probleme de sănătate: „De trei luni nu mai dorm”

Andreea Ibacka a vorbit la Xtra Night Show despre viața de mămică, iar soția lui Cabral a mărturisit că băiețelul ei de trei luni se confruntă cu probleme de sănătate.

26 ian. 2022, 09:40
Băiețelul nou-născut al Andreei Ibacka are probleme de sănătate: „De trei luni nu mai dorm”

Andreea Ibacka a adus pe lume, în urmă cu trei luni, cel de-al doilea copil, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Soția lui Cabral a vorbit în cadrul emisiunii Xtra Night Show despre viața de mămică și despre cum face față responsabilităților.

Andreea Ibacka şi-a pus sarcina în pericol. Ce a făcut soţia lui Cabral, însărcinată în 9 luni: „Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?!”

Andreea Ibaka și soțul ei, Cabral sunt părinții a doi copii frumoși și sănătoși, Namiko și Tiago. Frumoasa actriță a născut în urmă cu trei luni jumătate cel de-al doilea copil, iar vedeta a mărturisit că viața ei s-a schimbat radical.

Deși blondina radiază de fericire în rolul de mamă, aceasta a recunoscut că în ultima vreme abia reușește să doarmă nopțile deoarece băiețelul ei are colici.

Vedeta a mărturisit la Xtra Night Show că are parte de ajutor pe timpul zilei, însă noaptea se ocupă singură deoarece îl alăptează pe cel mic și trebuie să fie mereu alături de el.

”Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Taigo a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim. Am ajutor pe timpul zilei”, a declarat Andreea Ibacka la Xtra Night Show.

Andreea Ibacka a născut. Reacţia amuzantă a lui Cabral după ce a devenit tătic: „E a treia oară şi tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt”

Andreea Ibacka a născut un băieţel. Cabral şi-a ţinut fanii la curent cu modul în care a decurs întreaga zi, la sfârşitul căreia Andreea urma să aducă pe lume bebeluşul. El a filmat-o în maşină, în drum spre spital, chiar în timp ce aceasta era în travaliu.

„Unde mergem noi acum? Spune!”, a întrebat Cabral, iar răspunsul ei a venit cu zâmbetul pe buze: „Mergem în Băneasa. Nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt! Acum sunt între contracții. Se livrează, cred că da. Mai rămâi și tu acolo, prin cartier, poate plecăm acasă, totuși”, i-a răspuns actrița amuzată.

Cabral va avea un băieţel. Cum a reacţionat prezentatorul când Andreea Ibacka i-a dat vestea VIDEO

Replica lui Cabral nu a întârziat: „Ce treabă am eu? Eu mă duc cu băieții la bere. Tu să faci copilul!”

A urmat o poză în ușa spitalului, unde Andreea era cu bagajul pregătit.

„Gata. Am dus-o la mecanic, se face livrarea. Baftă, Andreea Ibacka!”, a transmis Cabral în stilu-i caracteristic.

Pe seară, Cabral şi-a anunţat urmăritorii că a devenit tătic pentru a treia oară. Vizibil marcat eveniment, prezentatorul TV și-a găsit cu greu cuvintele, dar a postat un mesaj emoționant pe contul de Facebook, în care a precizat că atât bebelușul, cât și Andreea sunt bine.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima mea pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a fost mesajul transmis de Cabral pe contul de socializare.