Băieţelul nou-născut al magnatului Elon Musk va primi un nume de botez imposibil de pronunţat

Fondatorul Tesla şi SpaceX Elon Musk şi cântăreaţa Grimes au devenit, pe 5 mai 2020, părinţii unui băieţel. este al şaselea copil al magnatului şi primul copil al atistei. Acesta se va numi "X Æ A-12 Musk", un nume care a suscitat uimirea userilor, în primul rând din cauza dificultăţii de citire şi pronunţare, scrie Agerpres.

RomaniaTV.net
06 mai 2020, 15:33
Băieţelul nou-născut al magnatului Elon Musk va primi un nume de botez imposibil de pronunţat

După ce omul de afaceri a confirmat naşterea băieţelului printr-o postare pe Twitter al cărei mesaj era „mama şi bebeluşul, amândoi bine”, un utilizator l-a întrebat cum se va numi copilul, iar tatăl a răspuns „X Æ A-12 Musk” precizând că este de sex masculin.

Un prenume atât de neobişnuit a suscitat un val de mesaje ale utilizatorilor de Twitter, care s-au întrebat cum se pronunţă această combinaţie de litere şi cifre. Unii useri au spus în glumă că porecla copilului va fi „Tesla Junior”, care se pronunţă mai uşor, în timp ce alţii au speculat pe ton ironic că este vorba de un cyborg sau de o entitate care nu este umană.

Citeşte şi Elon Musk îşi vinde două dintre proprietăţile din Los Angeles. Şeful Tesla nu vrea să mai deţină case

Totuşi, în ciuda dorinţei părinţilor de a-i da un nume de botez atât de neobişnuit bebeluşului, este foarte posibil ca legile din California să nu permită înregistrarea copilului cu această succesiune de litere şi numere.

„Arhangel” sau „‘Xavier” sunt câteva dintre transcrierile pe care unii le-au dat numelui bebeluşului, fără ca Elon Musk să fi confirmat vreunul. Numele specific unui droid din Star Wars a fost, însă, decriptat de proaspăta mămică.

Aşadar, „X Æ A-12 Musk” înseamnă:

– X – variabila necunoscută

– Æ – simbol din limba elvish si este echivalentul pentru Ai (dragoste și/sau Inteligenta artificiala)

–  A-12 este aeronava favorită a cuplului, un Lockheed A-12 Archangel, avion spion folosit de guvernul SUA în anii ’60. 


loading...