Elon Musk îşi vinde două dintre proprietăţile din Los Angeles. Şeful Tesla nu vrea să mai deţină case

Elon Musk şi-a scos la vânzare două dintre proprietăţile din Los Angeles. Anunţurile au fost făcute pe site-ul Zillow, iar preţul caselor ajunge la 30 de milioane de doalari, respectiv 9,5 milioane de dolari. 

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 05:02
Elon Musk îşi vinde două dintre proprietăţile din Los Angeles. Şeful Tesla nu vrea să mai deţină case

Proprietăţile au fost listate pentru vânzare duminică, la doar două zile după ce excentricul miliardar a scris pe Twitter să intenţionează să îşi vândă aproape toate bunurile fizice şi că „nu va mai deţine o casă”.

Cele două proprietăţi de lux ale lui Musk se află în cartierul de lux Bel Air. Una dintre acestea este un ranch cu cinci dormitoare, iar cealaltă o casă cu şase dormitoare. 

Citeşte şi: Elon Musk: Daţi-le oamenilor libertatea! Este fascist să-i ţii în case cu forţa

Ferma de 9,5 milioane de dolari a aparţinut starului de cinema Gene Wilder, care a jucat rolul lui Willie Wonka în filmul Willie Wonka & the Chocolate Factory. Musk a declarat vineri că cine va cumpăra casa ar trebui să o păstreze aşa cum este.

„O singură condiţie pentru vânzare: Deţin fosta casă a lui Gene Wilder. Nu poate fi demolată sau să îi fie pierdut sufletul”, scris Musk pe Twitter.

Ranch-ul are o piscină ovală şi o căsuţă de oaspeţi separată. Proprietatea cu vedere spre Bel Air Country Club este mult mai scumpă, de 30 de milioane de dolari.

Citeşte şi: Elon Musk, în pericol să piardă un bonus de 750 milioane dolari din cauza pandemiei. Şeful Tesla cere ridicarea urgentă a restricţiilor

„Fosta casă în stil ranch a lui Gene Wilder/Willy Wonka, unică, ciudată şi fermecătoare, renovată dar conservată cu atenţie. Construită în 1990 şi renovată semnificativ, cu spaţii largi de recreere, tavane înalte şi finisaje fine”, potrivit anunţului de vânzare.

Cu câteva minute înainte de aceste remarci, Musk a scris pe Twitter, celor 33,6 milioane de urmăritori, că preţul acţiunilor Tesla este prea mare, ceea ce a dus la scăderea capitalizării de piaţă a companiei cu 14 miliarde de dolari. Nu este clar de ce a scris acest lucru.