Banc porcos cu Bianca Drăguşanu. Vezi cum a fost umilită roşcata în direct

Bianca Drăguşanu a fost prezentă în platoul WOWbiz luni seara chiar în ziua în care a divorţat de Victor Slav. Blonda a povestit cum s-a simţit în una dintre cele mai triste zile din viaţa ei, iar la finalul emisiei Mădălin Ionescu s-a gândit să o facă să uite un pic de greutăţi cu ajutorul unui banc, un banc porcos.

11 mart. 2014, 20:17
Banc porcos cu Bianca Drăguşanu. Vezi cum a fost umilită roşcata în direct

„Inainte de divort Victor pleaca la munte sa se reculeaga si sa se gandeasca la divort si la un moment dat isi aminteste ca inca n-a lamurit niste lucruri cu Bianca si o suna de la Predeal si ea raspunde:
– Daaa!
– Bianca, tu esti?!
– Daaa!
– Ce faci?
– Citesc
– Ce citesti?
– O carte…
– Cine a scris-o?
– Ahhhh… Gata Cristea!”.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au despărţit oficial, luni, la un notariat din Capitală. După ce au semnat actele de divorţ, Bianca şi Victor au plecat în trombă spre casa starletei din zona Lacul Tei.

CITEŞTE ŞI: Victor Slav rupe tăcerea şi spune ce s-a întâmplat la notar

La câteva ore după semnarea actelor la notar, prezentatorul meteo a declarat că îi pare rău că s-a ajuns aici, dar iubirea pentru fosta lui soţie nu trece cu uşurinţă de la o zi la alta. La Măruţă, el a spus că luni maşina în care se afla cu Bianca a fost locită din spate de o maşină de presă.

„Nu a fost cea mai gri sau cea mai grea zi, am mai avut zile grele în viata mea. Nu sunt o victimă. Eu nu am divorţat azi pentru că a apărut Cristea la tv şi a spus anumite lucruri, lucruri pe care eu 90% le ştiam si au fost multe minciuni acolo. Nu din cauza asta am divorţat. Eu am 7 ani de acasă. Eu nu fac niciodată ceea ce trebuie, eu fac ceea ce simt în momentul de faţă. Ştiu că asta interesează pe toata lumea daca azi s-au semnat actele de divorţ. Da, s-au semnat! Asta am vrut să declar pentru că asta e foarte important în momentul de faţă. A fost chiar şi un accident de maşină. Am fost loviţi în spate, de o maşină al unui alt trust„, a spus Victor Slav LaMăruţă.

Citeşte şi: Adrian Cristea, declaraţie FABULOASĂ după divorţul Biancăi Drăguşanu

Întrebat dacă mai are sentimente pentru Bianca, Slav a recunpscut că dragostea pentru ea nu a trecut.

„Iubirea faţă de ea nu trece, de pe o zi pe alta, apare furie, nu înţelegi, cauţi explicaţii, eşti furios. Am divorţat pentru că nu mai am încredere în ea. Ştiu foarte bine ce se întâmplă cu Bianca, de ce nu mai am încredere în ea, ştiu foarte bine de ce am făcut acest lucru, nu sunt naiv. 

„Nu am avut pregătirea necesară să îi explic anumite lcururi, am incetat să fiu cel mai bun prieten, omul în care trebuie să aibă încredere, psiholog şi aici nu mi-a reuşit pentru că toate intenţiile mele au fost înţelese greşit, ea a înţeles că eu o îngrădesc, este un om foarte dificil, dar e unul foarte bun”, a mai spus Slav.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au fost, luni, la notarul la care au depus actele de divorţ. Au refuzat să le spună jurnaliştilor prezenţi dacă au divorţat sau nu. În plus, amândoi au ieşit supăraţi, iar Victor Slav le-a cerut jurnaliştilor să îi lase în pace.

Luni dimineaţă, Bianca Drăguşanu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care îi mulţumea lui Victor Slav că a fost alături de ea. „Îţi mulţumesc că ai fost alături de mine!„, a scris starleta.

Citeşte şi: VICTOR SLAV O CURTA pe ANDA ADAM în timp ce ERA ÎNSURAT CU BIANCA. Detaliul care îl dă de gol