Banca de spermă unde donatorii seamănă cu vedete de la Hollywood. Se caută sosia lui Brad Pitt sau a lui George Clooney

Numeroase femei visează să aibă copii cu Ryan Gosling, Ashton Kutcher sau Johnny Depp, dar, cum nu toate au această șansă, pot apela la o bancă de spermă unde donatorii seamănă cu vedete de la Hollywood. Serviciul e la mare căutare, după ce a fost lansat de o clinică din California.

11 sept. 2018, 11:13
Banca de spermă unde donatorii seamănă cu vedete de la Hollywood. Se caută sosia lui Brad Pitt sau a lui George Clooney

În mod normal, viitorii părinți aleg donatorul în funcție de înălțime, greutate, educație și de trăsăturile de personalitate. O bancă de spermă din Los Angeles le oferă femeilor posilitatea de a alege un donator care să semene cu vedete din lumea întreagă, precum Johnny Depp, Leonardo DiCaprio sau chiar Prințul Harry, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Cel mai nou cuplu din showbiz îşi ţine relaţia ascunsă. Cei doi amorezi ar plănui să se stabilească la Paris

Reprezentanții clinicii California Cryobank susțin că dispun în portofoliu un număr de aproape 600 de donatori care au trăsături asemănătoare celebrităților. Banca de spermă pare că arată precum un birou obișnuit din exterior. În schimb, înăuntru există un adevărat depozit în care sute de mostre de spermă sunt înghețate în recipiente speciale, pline cu nitrogen lichid.

De acolo, mostrele de spermă sunt trimise la clinici de fertilizare din lumea întreagă, inclusiv în Marea Britanie, la un preț de aproape 1.000 de dolari bucata.

Clientele sunt sfătuite să caute în catalogul inclus pe site-ul băncii de spermă unde pot găsi bărbați care se asemănă cu vedete de la Hollywood, precum Bradley Cooper, Ashton Kutcher sau Keanu Reeves.