Bancă devastată de un client nemulţumit în Brăila. Agresorul a fost prins şi intenat la psihiatrie

Un tânăr de 21 de ani din municipiul Brăila a fost săltat de jandarmi şi duşi la audieri la Poliţie după ce a provocat scandal în sediul unei bănci şi a distrus mobilierul. În urma cercertărilor, bărbatul s-a ales cu dosar penal şi a fost internat la psihiatrie. 

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 13:02
Bancă devastată de un client nemulţumit în Brăila. Agresorul a fost prins şi intenat la psihiatrie

Tânărul de 21 de ani era client al băncii, iar marţi dimineaţă a mers la unitatea bancără pentru a scoate o sumă de bani din cont. Pentru că avea cartea de identitate expirată, angajaţii băncii l-au refuzat. Tânărul s-a înfuriat şi a început să ameninţe angajaţii băncii şi să distrugă mobilierul din jur.

„În jurul orei 09:30, am fost sesizaţi de către angajaţii unei bănci din municipiu cu privire la faptul că un client nemulţumit a distrus mai multe bunuri. Acesta se află în custodia noastră şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Persoana în cauză are 21 de ani şi este din municipiul Brăila”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Brăila.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în timpul incidentului, una dintre angajatele băncii ar fi fost agresată.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele bărbatului. Tânărul a fost internat într-un spital de psihiatrie.