Banca jefuită în Ajunul Crăciunului ar putea fi amendată de poliţie. Află de ce

Publicat: Marţi, 25 Decembrie 2012 10:30 // Actualizat: Miercuri, 26 Decembrie 2012 14:34 // Sursa: RTV.net

Raifeisen Bank, a cărei sucursală a fost jefuită în Ajunul Crăciunului în Şoseaua Pipera, riscă să primească o amendă usturătoare din partea poliţiei. Motivul: nu a respectat regulile de depozitare a banilor.

Foto: România TV

În timpul anchetei privind jaful produs, luni seară, la o bancă din zona Pipera din Capitală, poliţiştii au descoperit o serie de nereguli. Cea mai gravă a fost aceea că banii erau ţinuţi într-un seif care nu era asigurat, deşi cu numai o zi înainte de jaf poliţiştii le făcuseră celor de la bancă instructajul cu privire la păstrarea banilor în sediul sucursalei.

Angajaţii băncii ar putea avea, astfel, o parte din vină în faptul că atacatorul nu a fost prins. Dacă banii ar fi fost depozitaţi corespunzător într-un seif asigurat, cu temporizator, care nu poate fi nici spart, nici deschis fără să fie alertată firma de pază, atacatorul ar fi fost, cel mai probabil, prins la locul faptei.

Acum, banca jefuită ar putea fi amendată de Poliţia Capitalei, iar ulterior şi-ar putea recupera banii prin sancţionarea angajaţilor care nu au respectat regulile.

Un bărbat mascat a jefuit, luni seară, o bancă din zona Pipera din Capitală, după ce i-a ameninţat pe cei doi angajaţii aflaţi în sediu. În jurul orei 16.50, un bărbat mascat a intrat în sucursala Raiffeisen din Şoseaua Pipera numărul 21-23, ameninţându-i cu arma pe funcţionarii băncii, singurii aflaţi în unitate.

Anchetatorii au spus că nu se ştie dacă arma era reală sau doar o machetă şi nu au făcut public prejudiciul creat în urma jafului.

Despre atacator se ştie doar că era un bărbat care a intrat în sucursală cu un rucsac în spate şi o cagulă pe faţă şi i-a ameninţat pe angajaţi. Poliţiştii au mers, marţi dimineaţă, la sediul băncii jefuite pentru a continua să strângă probe. Anchetatorii au fost însoţiţi şi cu un câine de urmă, în speranţa că acesta va găsi o pistă care să ajute la identificarea hoţului.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 feb 22:10
Votează email 0 email
...iar ulterior şi-ar putea recupera banii prin sancţionarea angajaţilor care nu au respectat regulile. Citeste mai mult pe RTV.NET


STIRI SIMILARE...
25 dec 17:08
Răspunde | Votează email 0 email
BIcpyTeFaqNdkPsPn
Ardcls jblrxirmspbd
25 dec 16:48
Votează email 0 email
...  Sursa : Romania TV ...
25 dec 15:23
...nici spart, nici deschis fără să fie alertată firma de pază, atacatorul ar fi fost, cel mai probabil, prins la locul faptei, potrivit Romania TV. Article source: ...
25 dec 12:40
Votează email -1 email
...iar ulterior şi-ar putea recupera banii prin sancţionarea angajaţilor care nu au respectat regulile. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
25 dec 11:02
...riscă să primească o amendă usturătoare din partea poliţiei. Asta pentru că nu a respectat regulile de depozitare a banilor. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Banca jefuită în Ajunul Crăciunului ar putea fi amendată de poliţie. Află de ce la ...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H