Bancomat aruncat în aer în judeţul Galaţi, chiar vizavi de sediul Primăriei

Bancomatul unei bănci din comuna Tuluceşti, judeţul Galaţi, a fost aruncat în aer, informează viata-libera.ro. Hoţii au reuşit să fugă cu cutia de bani.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 05:47
Bancomat aruncat în aer în judeţul Galaţi, chiar vizavi de sediul Primăriei

Pentru moment, suma pe care au furat-o hoţii nu e cunoscută. Anchetatării desfăşoară cercetări la faţa locului.

Banca la care s-a dat jaful se află vizavi de Primăria localităţii Tuluceşti.

Cu doar patru zile în urmă, un alt jaf era pe cale să aibă loc în judeţul Galaţi, mai exact în comuna Lieşti. Persoane neidentificate au încercat să distrugă un bancomat pentru a fura banii din interior. Planul lor a eşuat, însă, aparatul a rezistat, iar hoții au fugit, fiind căutați de Poliție.

Este cel de-al șaptelea caz de jaf la un bancomat prin metoda exploziei controlate. Cele mai recente cazuri de explozii au avut loc în urmă cu o săptămână, în orașul Otopeni, acolo unde două bancomate au fost aruncate în aer. 

Cosmin Andreica, liderul sindicatului polițiștilor „Europol”, a declarat, la Realitatea PLUS, că e clar că aceşti hoţi copiază metode din alte țări unde infractorii reuşesc să fure milioane de euro. ”Colegii mei fac anchete, avem deja un cerc de suspecți. Am avut și autori prinși care au comis astfel de fapte. Este important de precizat, Poliția judiciară a fost decimată, astfel încât vorbim de un volum foarte mare de muncă”, a spus Cosmin Andreica.