Bancomat din Argeș furat de hoți dintr-o spălătorie auto în doar câteva minute. Întreaga scenă a fost filmată

Doi hoți din Argeș au furat un bancomat dintr-o spălătorie auto și au fugit cu el. Le-a luat doar câteva minute să ia toate încasările de peste zi.

14 dec. 2022, 08:24
Bancomat din Argeș furat de hoți dintr-o spălătorie auto în doar câteva minute. Întreaga scenă a fost filmată

Hoții au acționat în doar trei minute și au fugit cu tot cu bancomat. Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere, iar în imagini hoții pot fi văzuți cum intră în curtea spălătoriei și forțează bancomatul cu o rangă.

Cei doi au reușit să-l scoată și l-au cărat până la mașină. Abia atunci a apărut paznicul care a luat o scară și a încercat să-i oprească.

Bărbatul a aruncat cu scara respectivă în autoturismul hoţilor, iar şoferul a oprit imediat.

Citește și Filmul spargerii din Constanța. Cum a fost aruncat în aer bancomatul prin metoda „Devil’s Pizza”

Hoții au fost căutați de polițiști după incident. Proprietarii spălătoriei cred că e vorba de niște indivizi cu care au mai avut o altercație.

Bancomatul era cel în care ajungeau încasările de peste zi, dar proprietarii spălătoriei nu lăsau banii acolo peste noapte. Hoţii au furat un seif care avea în interior aproximativ 200 de lei.

Încă un bancomat a fost aruncat în aer la Constanţa. Hoții au fost prinși imediat după atac

Un bancomat a fost aruncat în aer, în urmă cu câteva zile, în Constanța. Hoții au fost prinși imediat după atac.

Principalii suspecți din acest caz ar fi bărbatul și femeia care, în urmă cu aproximativ două săptămâni, au aruncat în aer bancomatul din comuna Castelu din județul Constanța.

„În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului.

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia. În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, a transmis IPJ Constanţa.