Încă un bancomat a fost aruncat în aer la Constanţa. Hoții au fost prinși imediat după atac

Încă un bancomat a fost aruncat în aer noaptea trecută în Constanța! Hoții au fost prinși imediat după atac. Spărgătorii sunt aceeași care au detonat un bancomat în localitatea Castelu în urmă cu 11 zile și erau filați.

29 nov. 2022, 09:35
Încă un bancomat a fost aruncat în aer la Constanţa. Hoții au fost prinși imediat după atac

Încă un bancomat a fost aruncat în aer noaptea trecută în Constanța! Este vorba despre un ATM aflat în Pavilionul Expoziţional din Constanţa.

Potrivit unor surse, principalii suspecți din acest caz ar fi bărbatul și femeia care în urmă cu aproximativ o săptămână au aruncat în aer bancomatul din comuna Castelu din județul Constanța, potrivit ziuaconstanta.ro.

Cei doi erau supravegheați de polițiști.

„În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului.

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.

În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, a transmis IPJ Constanţa.